Kjapp og trygg hosting for Wordpress

LikerDet.no - diggklone

TorsteinO

Art Director & grunder
@pip: ja, blopp bruker samme script, akkurat som... sikkert noen hundre tusen andre sider der ute på nettet, men helt ærlig så syns jeg blopp suger balle. Både navn, design, og snodige løsninger de har valgt.

@msites: "kommende saker" ... du så det jeg skrev om dårlig oversetting...? ;) Upcoming stories var det vel det var på engelsk.... må gruble litt på den der.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Har du laget en "Liker det" knapp som folk kan putte på siden sin, som gjerne også viser hvor mange som har "likt" f.eks. en artikkel.

En slik funksjonalitet er et must for å få noe slikt som dette til å fungere, og bør være veldig stort fokus på.

En slik tjeneste er veldig "catch 22".
 

TorsteinO

Art Director & grunder
@nextri: ja det er et absolutt must, og som det står i førsteposten - det kommer :)

Dette kan nærmest regnes som en slags "åpen beta", rett og slett for å finne feil, mangler osv. Det kan f.ex. se ut som det er noe muffens med RSS-importeringen (edit: Ah, der ser det ut til å funke!), og en drøss andre småting. For mange småting til at jeg har håp om å finne alle selv, derfor drar jeg en google ;)
 

Gaasehud

Medlem
Grattis med ny side, atomet – ser fint ut. :)

Det viktigste (og vanskeligste) er selvfølgelig å få tjenesten til å slå an, men du kan sikkert få det til med gode løsninger og markedsføring. Om jeg skal pirke på noe designmessig, må det være at siden er litt vel feminin etter min smak. Nå pratet vi jo om at den var laget av en mann, men jeg ville foretrukket mer nøytrale farger enn denne lyse rosafargen. Liker i og for seg menyoppsett, men alt i alt synes jeg det blir litt vel mange linjer (altså som i tykke linjer, ikke linjer gjennom oppsettet), uten at noe er "solid". F.eks. kunne det kanskjer vært en bakgrunn i menyen, nå blir det litt vel mange linjer som skiller alle elementer etter min smak.

Lykke til!
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Hm, tja, RSS-importen er visst litt snodig foreløpig... (det at alle sakene mine der får 5 automatisk er bare en liten test av en av funksjonene, har ikke tenkt å misbruke dette permanent ;))

@mattis: ser absolutt hva du mener, jeg tror noe av det vil bli bedre når det blir mer innhold, da vil ihvertfall noen av stripene få litt mer tekst mellom seg++, men noen av dem vil nok forsvinne samme hva. Fargene kan det nok også hende at blir litt mer nøytrale, ihvertfall litt, men samtidig er det vel så viktig å tekkes jentene med dette her, egentlig mer enn gutta tror jeg. Kanskje noe grønt? Også mulig det blir et par forskjellige fargeskjemaer folk kan velge mellom.
 

Toak

Medlem
Dette ser absolutt ut som en flott norsk versjon av digg.com! Eneste jeg kan sette fingeren på, er at designet ser veldig feminint ut med tanke på farger. Lyseblå og rosa? Beklager, men dette var farger som kunne vært brukt på kvinneguiden.no

Når det gjelder det tekniske er jeg bare nyskjerrig på om du har bygget dette fra bunnen av, eller brukt en ferdig løsning som basis? Mulig du allerede har svart på dette, men kunne ikke se det når jeg så gjennom tråden.
 

hansvh

Medlem
@hansvh - hm, det høres da veldig snodig ut, noen andre som har hatt noe liknende problem? Kan du evt sende meg en pm med info om hvilket domene det var på mailen du prøvde å registrere deg med, nøyaktig feilmelding osv?

Jeg har nå forsøkt med et utall forskjellige domener og prefixer, men ingen virker. Jeg tror ikke regexen tar høyde for pluss-notasjon. Feilmeldingen blir: "hansvh+likerdet@domener.no": Epostadressen du la inn er ikke gyldig.
 
Topp