Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Noen webhotell som tåler litt?

Snakket nettopp med min næverende host, som kunne fortelle at jeg hadde stresset serverne med 1000 anrop/klikk inn på min hjemmeside...pr.sek!
Sånt skjer når noen legger saker inn på nettby og når opp til toppen. Kan ikke kontrollere dette, hvis andre legger ut nyheter der.
I så tilfelle...er det noen hoster som tåler slik belastning?
 

peterandrej

pensjonert moderator
I så tilfelle...er det noen hoster som tåler slik belastning?

ALLE hoster klarter den belastningen. Den er ikke så enorm heller. Men... du får det ikke for 10 kr pr mnd. Kjør opp budsjettet ditt til ihvertfall 100-200 kr pr mnd, så snakker vi lunsj.

Vladimir forstå?
 

Kassimaja

Geocacher
1000 klikk i sekundet? Det kan jo ikke vare spesielt mange sekunder før alle som er innlogget har klikket? Har du statestikk som underbygger påstanden til hosten din?

Si at det er 10.000 personer innlogget. Hvor mange av disse tror du er innom forsiden i lpet av et minutt? Si at halvparten er innom i løpet av den tiden, mange klikker seg kun videre inn på profiler osv. Det må jo være en vannvittig klikkrate på sakene på Nettby?
 
Mener det var 1000 klikk han sa... I såfall 1000 forespørsler pr.sek. Det vil kanskje si at det er 1000 unike besøkende pr. sek.

Er ikke helt inne på dette, så derfør spør jeg hvor "mange" det kan være inne på et nettsted samtidig.

Btw. Kjører ikke host til 10 kr...Men kjører Business hos Crystone noe som skulle tilsvare 89,- pr mnd. om man regner det i kroner.

Om det finnes bedre løsning til tilsvarende pris, gjerne dyrere 100-200 i mnd så er det bedre.
 
Sist redigert:
En annen ting.... La oss si at serveren "henger", mens det er 200 personer inne. I minuttenen etter er det 1000 andre som ønsker å besøke nettstedet fra en link på nettby. Nettstedet låser seg og alt stopper opp.
Vil ikke det bli da en "kø" av folk som vil inn på siden? Noe som igjen vil gi en høy belastning på server siden ingen kommer inn mens siden prøver å laste?
 

Tonny Kluften

Administrator
Godt poeng å nevne det med "henger". Det er nemlig stor forskjell på de ulike script som nettstedene kjører. En del script "henger med" og kjører prosesser lenge etter at den besøkende har forlatt nettstedet. Dette kan faktisk kjøre servere i grøfta selv om det ikke er overveldende mange besøkende på serveren. Har man et nettsted med mange besøkende bør man sjekke om scriptet avslutter alle prosesser med en gang prosessene ikke er nødvendige.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
mulig de mener requests eller hits?
dvs. hvis siden din inneholder 10 bilder, en css fil, 2 javacript filer så vil det si ca 14 requests per besøkende.
 
Fant forresten denne i TOS hos Hostgator.

7b.) INODES
The use of more than 250,000 inodes on any shared account may potentially result in a warning first, and if no action is taken future suspension. Accounts found to be exceeding the 50,000 inode limit will automatically be removed from our backup system to avoid over-usage. Every file (a webpage, image file, email, etc) on your account uses up 1 inode.

Sites that slightly exceed our inode limits are unlikely to be suspended; however, accounts that constantly create and delete large numbers of files on a regular basis, have hundreds of thousands of files, or cause file system damage may be flagged for review and/or suspension. The primary cause of excessive inodes seems to be due to users leaving their catchall address enabled, but never checking their primary account mailbox. Over time, tens of thousands of messages (or more) build up, eventually pushing the account past our inode limit.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Det hele er akkurat som "nextri" sier oppe i tråden her. Dette dreier seg om antall "reqests" (forespørsler) mot serveren din. Dvs, at dersom du kjører en Wordpressblogg, vil alle instikkene dine generere reqests, alle bildene dine vil gjøre det og mer til. For alt av elementer som den besøkende laster inn vil du få forespørsler mot webhotellet ditt.

Du deler webhotell med mange andre slik som "peterandrej" sier her oppe. Dvs, at når du kun har et lite webhotell og får en sak på toppen av nettby.no, da bruker ditt webhotell mye mer ressurser av serveren for og behandle disse forspørslene enn det du kan bruke når du deler webhotell med så mange andre som du gjør med nettopp ett vanlig lite webhotell.

At du tilfeldigvis får linker på toppen av Nettby fordi at "tilfeldige" medlemmer legger ut artiklene dine, og du vil at ditt webhotell ikke skal stenges, det krever rett og slett at du skaffer deg en dedikert løsning, evt en host som takler flere forespørsler. Antall forespørsler vil lenge kunne være et problem med et vanlig webhotell og nyheter på nettby.no's fremside (på toppen.)

Anbefaler deg enten en VPS fra solidhost.no, eventuelt en managed server fra disse du har blitt anbefalt lenger oppe i tråden. Begge disse løsningene vil gi deg mulighet for nettopp flere forespørsler mot serveren din, og vil nok også overleve en smell fra toppen av Nettby.no.

Her hjelper det egentlig ikke og være "gniten." Selv om dette er en hobby for deg, vil jeg nå allikevel si at det er moro og bruke penger på hobby. Alle som har en hobby legger kroner i den slik at hobbyen faktisk kan være en hobby.
 
Sist redigert:

Tonny Kluften

Administrator
inodes er en helt annen ting. Har ingenting med requests osv å gjøre. 1 inode = 1 fil. Du kan ha 250.000 filer på Hostgator Og ja, jeg ville prøvd HG hvis jeg var deg. De er de eneste jeg vet om som kan klare det du ønsker på shared hosting. Det er ikke uten grunn at Webforumet anbefaler Hostgator, vi ville anbefalt dem selv om vi ikke er affiliates der. Fordi vi ønsker at medlemmene her skal ha det beste.
 
Sist redigert:
Topp