Starte kjøp og salg av domener

En tråd i 'Domener' startet av Dseller, 24 Jun 2013.

 1. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
  Åja, og selvsagt - mange (kanskje tilogmed de fleste i bransjen?) firmaer leverer både webhotelltjenester og registrartjenester, siden de to tjenestene passer veldig fint sammen :)

  Ja, man får domener billigere hos enkelte registrarer, men fremdeles er prisforskjellen såpass liten at du skal ha veldig mange domener før det egentlig blir noe å snakke om. Så hvis et firma har et tungvint kontrollpanel, man bruker mye tid på å lete etter rabattkoder, eller f.ex. som fastname har lokkepriser første året og deretter blir veldig mye dyrere (i tillegg til at de har et fordømt tungvint kontrollpanel), så går vinninga raskt opp i spinninga.
   
 2. JoachimO

  JoachimO Medlem

  Innlegg:
  438
  Husk også å sette deg inn i reglene rundt spesielt .no-domener

  Du sier du har et .no domene du VET du kan få ober 10000 for, da lurer jeg med en gang på om det er et domene som har tydelig tilknytning til en bedrift eller lignende.

  Om du da registerer det og tilbyr dem å kjøpe det, er veien kort til domeneklagenemda, vedtak om "registering i ond tro" og at de du ville selge det til får overta domenet kostnadsfritt uten at du kan forhindre dette.
   
 3. Santo

  Santo Active Member

  Innlegg:
  880
  Og ikke nok med at du må gi fra deg domenet gratis, så må du isåfall også betale klagegebyret i saken. Dvs. 3.440,- kr.
   
 4. Tony J

  Tony J Alle skal få

  Innlegg:
  1.509
  Shieet - YouTube
   
 5. Metaweb Medlem

  Innlegg:
  14
  Den fakturaen som overskrider 50.000,- skal betales mva på. Du trenger ikke å registrere deg i mva registeret før du selger produktet. Men du må gjøre det ganske hurtig etter du har nådd 50.000,- grensen. Du kan ikke fakturere moms på noen fakturaer før du er medlem i mva registeret. Det vil si den fakturaen som overgår grensen på 50.000,- skal ikke inneholde moms før du er medlem i mva registeret. Når du blir medlem i mva registeret må du ettersende moms på alle fakturaer som er utsendt etter grensen ble nådd. Normalt gjøres dette med kreditnota.
   

Del denne siden