Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Stop Streamin Group! Advarer mot å embedde!

TorsteinO

Art Director & grunder
Det er lovlig lastet opp, det betyr ikke det samme som at du har rettigheter til aa vise det paa din side, men det skjoenner du sikkert?

Forskjellen på om det ligger på youtube, og på en tilfeldig nettside, er at youtube (som du selv også har sagt) er veldig strenge på å fjerne ulovlig materiale, og i tillegg at de ikke bare teknisk, men også JURIDISK tillater hotlinking som standard. Denne delemuligheten er rett og slett hele konseptet som gjorde youtube så store.

Dermed - hvis noen har lasta opp en video til youtube, og embeddingvalget er der, så kan du med god grunn anta at den er lov å embedde.

Om den som lastet den opp hadde lov til å laste den opp er en annen sak, men på det punktet er praksisen - som vi har konstatert tidligere - at det er youtube som fjerner det, enten de gjør det på eget initiativ, eller på rettighetshavers forespørsel, det er ikke det enkelte nettstedet som har brukt "embed"-muligheten som får bråk, nettopp fordi de har god grunn til å forvente at materiale som får ligge på youtube er der med rettighetshavers "velsignelse".
 
Sist redigert:

zapotek

Medlem
Uten å ha lest alle svarene i denne tråden, så tviler jeg sterkt på at noen får problemer med noe de har embedded på sin side. Om noen ønsker å få fjernet innhold fra Youtube pga. opphavsrett så går de til Youtube, ikke til deg. Når filmen slettes der vil den jo automatisk også ikke kunne vises på din side. Problem solved.
 
Topp