Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Takk for meg

Status
Stengt for ytterligere svar.

Julian Alois Barthel

Webmaster innenfor Reise
Jeg må si jeg synes det er utrolig synd at både Peter og Kenneth. Skal slutte
Siden så lenge jeg kan huske er det Petter og Kenneth som har vært noen av de som faktisk har gitt best svar..
Synes også at det skal være dumt at "nye" brukere skal klage så mye at det beste skal føle seg tvunget til å måtte "slutte."

Jeg håper som tidligere sagt her at dere feks starter en blogg slik at man fortsatt kan følge dere.. Eller at man fortsatt kan få høre fra dere..

Synd at dere gir dere. synd å se..
Må si jeg håper dette ikke er starten på slutten :(
Takk for mange bra innlegg.
 
Dette er ikke starten på noen slutt. Det er starten på en lysere og mer positiv tone gjennom WF. Det er jo trossalt ingen som har godt av folk som ikke eier selvironi, det må man ha, dersom man skal klare å tilpasse seg en mengde med så mange mennesker.

Det er hverken Peter eller Kenneth som gjør at dette forumet er hva det er, spør du meg. Vi mister to kompetanserike brukere, men det betyr SELVFØLGELIG ikke slutten for WF. Hvis to random brukere skal være hele drivhjulet for et forum, så burde dette vært nedlagt for lengst, for da er det i utgangspunktet et alt for dårlig potensiale på dette forumet i det hele tatt.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Synes også at det skal være dumt at "nye" brukere skal klage så mye at det beste skal føle seg tvunget til å måtte "slutte."

Hverken jeg eller Kenneth er "presset" ut. Dette har ene og alene å gjøre med at forumet har gått fra å være en nyttig ressurs og en utfordrende plattform for dialog til et mekka for folk som bare er ute etter å få ting gjort billigst mulig av en trettenåring. WF har blitt NWF-light.

Og det gidder jeg ikke bruke tid på. Jeg bruker ikke tid på NWF heller, har ikke vært innlogget der en eneste gang i løpet av det siste året.

Det var jo vell og bra at du endelig tok litt selvkritikk. :) Syns dog det er litt småfeigt, for å si det mildt, å bare forlate åstedet helt uten videre, istedet for å heller faktisk prøve å tilpasse seg litt til forumets standard. Det har du ikke gjort, og det har gjort deg til den "store stygge ulven".

Det feige hadde vel vært å stikke av i stillhet uten å si ifra i det hele tatt. Men jeg føler ikke at jeg (ennå) er noen stor stygg ulv (stygg, ja, men ikke stor), så det er ikke grunnen. Nei, grunnen er snarere at jeg ikke vil bli noen stor, stygg ulv. Så da trekker jeg meg tilbake før det skjer.

Med din dominerende fremgansmåte kan du lett tråkke folk på beina, men det er ikke langsiktig - som du tydeligvis har merket selv.

Har ikke oppfattet meg selv som særlig dominerende, faktisk. Men OK, hvis mange føler jeg dominerer kraftig og på den måten tilsidesetter andre brukere, så beklager jeg det - og er glad for at mitt forsvinningsnummer derfor vil åpne nye muligheter for forumets øvrige brukere.

Å være enig er èn ting, men å begrense sin ytringsfrihet er en annen ting.

Nå er vel saken tvert imot at jeg mente at man burde hatt friheten til å fortelle folk at 50 kr for en-eller-annen-greie er et latterlig prisnivå. Så i realiteten er det DU og dere som vil redusere ytringsfriheten og ikke jeg.

Synd du stikker. Personlig så liker jeg kommetarer sok kommer rett fra sjela og som ikke går rundt grøten 15 ganger. Er nok litt forskjell på finnmarkinger (er det ikke der du er oppvokst?) og de sør for dovrefjell på hvordan man sier sine meninger.

Ja, er opprinnelig fra Alta. Bor i Tromsø nå. Joda, folk fra nord er nok mer direkte enn "søringer", så det alene kan nok være en kjerne til problemet.

Jeg kommer tilbake hvis WF får mer seriøs aktivtet og går vekk fra å være et hobbyforum. Kommer dog til å fortsette på de private forumene, da aktiviteten der er annerledes enn på den offentlige delen.

Kanskje vi kunne startet et subforum i den private delen som kalles "pensjonerte WF'ere"? hehe.
 

zapotek

Medlem
Olepol: Det er jo trossalt ingen som har godt av folk som ikke eier selvironi, det må man ha

Sjøsprøyt, er det noen som ikke eier selvironi eller tåler det minste kritikk så er det nissene som legger ut jobbutlysninger om å lage det nye Facebook for 50 kroner (hvis siden blir bra nok vel og merke..). Om det er sånn at vi ikke kan diskutere kritisk i trådene her på WF så blir det et sabla kjedelig forum.
 

Msites Ltd

Livsnyter
Dette er ikke starten på noen slutt. Det er starten på en lysere og mer positiv tone gjennom WF. Det er jo trossalt ingen som har godt av folk som ikke eier selvironi, det må man ha, dersom man skal klare å tilpasse seg en mengde med så mange mennesker.

Det er hverken Peter eller Kenneth som gjør at dette forumet er hva det er, spør du meg. Vi mister to kompetanserike brukere, men det betyr SELVFØLGELIG ikke slutten for WF. Hvis to random brukere skal være hele drivhjulet for et forum, så burde dette vært nedlagt for lengst, for da er det i utgangspunktet et alt for dårlig potensiale på dette forumet i det hele tatt.

Som jeg skrev i en annen tråd så har forumet tatt en ganske drastisk dreining i det siste og er nok ikke den veien som var tegnet opp fra start av.
Jeg tror du har misforstått helt! Det ER nettopp Kenneth, Peter Andre og 5-6 andre som har gjort dette forumet til hva det er.
Vi står alene om en stor andel av innleggene og har bygget opp dette forumet.

Det skal selvfølgelig være lov å si ifra om man føler seg dårlig eller urettferdig behandlet. Men, å undervurdere enkelte brukeres posisjon som du gjør her er total skivebom.

Det er også viktig å skille person og sak! Det er det mange som er dårlige på!
 

Julian Alois Barthel

Webmaster innenfor Reise
Må jo si at dette er jo verken Petter eller Kenneth sin "skyld." De har jo vært her siden dag en. Og må si jeg synes det er feil at det er de som må gi seg for nye brukere.. må si at Petter er kanskje er den som gir best svar her av alle... kanskje han skriver på en litt spessiel måte. MEN hvis man ser på det litt positivt er han en morsom fyr og sitter med ufattelig mye kunskap.. så bare fordi noen sitter å "bitcher" om at han er frekk eller hva det er så synes jeg de burde revurdere det litt.. er en grunn til at han ikke har blitt bannet fra forumet ..
 

Bjørn Andersen

Webmaster
Jeg tviler på forumet sin kvalitet går ned eller opp fordi eneller to brukere forsvinner eller kommer til, det som betyr noe er den store massen. At admin slår ned på arrogant oppførsel / frekk oppførsel er bare + i boken i mine øyne
 

zapotek

Medlem
Peterandrej har fått flere ryktepoeng enn de som klager på ham har tilsammen. Hvem er det da logisk at forlater forumet?

Hvem har bidratt mest?
 

Bjørn Andersen

Webmaster
Det som er logisk er at man forventer normal folkeskikk fra alle brukere på forumet, både mods, admins og alle brukere. Jeg har så vidt satt meg inn i denne "situasjonen" som er på forumet. Noen i ledelsen vil ha mer "seriøsitet" og ikke ha ett forum for "fjortisser" , og noen vil ha diskusjoner i annonsetråder, noen ikke. Eller ligger det mer bak?

Min personlige mening er at et forum som dette er tjent med at det kommer mangen nye brukere, og da gjerne yngre, som gir ett frisk pust. At noen er mer old school enn andre er jo flott det, men at man bare skal ha ett old school eliteforum er dødfødt i mine øyne. Da vil forumet før eller siden dø ut.

Slik jeg ser det så er eier her enig med meg , eller tar jeg feil nå? Denne kranglingen som er nå undergraver i mine øyne bare eier's autoritet, og var jeg han ville jeg enkelt og greit fjernet modstatus/admin status på de som undergraver denne autoritet.

Og så kjørt forumet i denne retningen:

1. Ett forum som tar velkommen imot alle brukere, både "oldschool" og "newbs"
2. Ikke tillatte diskusjon i annonseforumet.
3. Forvente normal folkeskikk fra alle, selv om en god diskusjon er selfølgelig bare bra

Så kan de som ikke er enig forlate forumet, på sikt vil det ikke ha noe å si, da forumet likevel vil få en større tilstrøm av nye brukere enn de som forlater.

Men det er nå bare min mening :)
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Bjørn Andersen, Da har vi enkelt og greit to forskjellige meninger om hva som gjør et webforum for forretningsorienterte personer suksessfult.

Du kjører pornoforum strategien din og teller antall brukere og innlegg. Jeg ser på kvaliteten og ser på hva brukerene legger fra seg.

Jeg ville heller hatt 10 knallgode aktive brukere, enn 100 brukere som ikke vet noenting. Heller 10 ulver enn 100 sauer.

Men du har nok rett, Tonny vil heller ha de 100 brukere og WF er ikke hva det en gang var - akkurat derfor vi "ulvene" flagger ut.
 

Bjørnar

Gründer
la oss nå ikke blande inn ryktepoeng som et sannhetsgehalt i denne diskusjonen.

jeg er av den oppfatningen at Peterandrej er en strålende mann, har gode ideer og en god kommentar på lur - det blir av og til bare litt voldsomt en gang i mellom. dersom peterandrej føler at han ikke kan være seg selv her, så gjør han helt rett i å forsvinne. jeg klandrer ikke noen, men jeg synes det er synd å miste kompetanse og et friskt sinn.

men jeg føler virkelig, virkelig, at dette er feil diskusjon å ta. det har begynt med et par småsure innlegg fra Atle, med dertilhørende kommentarer, og en eier av forumet som vil gjøre alle til lags. det sier seg selv, at når slikt først kommer til overflaten så er det vanskelig å stoppe et utbrudd.

det er plass til både erfarne og uerfarne på dette forumet. å ha et forum for kun erfarne folk mener jeg, i likhet med mr Andersen, bare er noe sprøyt. en plass startet både Peterandrej og Kenneth. Vi trenger alle friskt blod for å bli bedre. Samtidig trenger vi også de erfarne, som har jobbet lengre med dette.

at Kenneth også vil forsvinne, har jeg for øvrig ingen kommentar til.
 

Bjørn Andersen

Webmaster
Hei kenneth. Ja du har nok noe rett i at jeg ser mye på antall brukere og antall innlegg, enkelt og greit fordi det er det som har noe å si i inntekt på selve forumet.

Jeg forstår også hva du mener om kvalitet foran kvantitet, men slik du legger opp til det nå så har man to ytterkanter med et forum på ene siden med bare fjortisser og elendige innlegg, og på andre siden kun oldschools som vet hva de gjør. Det er godt mulig jeg misforstår og ikke at du mener det akkurat slik.?

Et forum som skal overleve må ha begge deler i mine øyne, både nye og erfarne. Jeg har jo også erfaring fra andre forum, da i adult bransjen.. men det er der samme, det er jo forretningsforum det også, og de suksessfulle forumene har plass til allle, noobs og mer erfarne. Jeg tror man må prøve finne den gyldne middelvei, man trenger begge deler for å ha ett levedyktig forum. Jeg synes iallefall selv det blir fort kjedelig å høre bare fra de samme gamle hele tiden, det er viktig med noe nytt.
 

Bjørnar

Gründer
og et lite tillegg:

olepehol har mista all integritet for min del, og hans kommentarer om PA lukter ikke annet enn flaming pga et ikke navngitt forum olepehol driver å fikler med.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.
Topp