The Blog Solution kan lastes ned gratis innen 31. desember 2007

En tråd i 'Blogging' startet av webmoney, 21 Des 2007.

 1. Gomlers Member

  Innlegg:
  624
  brukernavn da ;)
  .....
  Jeg er med på så mange lister at jeg er fra meg av begeistring hver dag for å få rundt 5.000 - 6.000 nye meldinger, fordelt på 3 hotmailkontoer.. :D

  Det jeg tenkte på når jeg skrev posten min, var at det kan være lurt å se an seriøsiteten på folk.. En internettside generert med MS Word, med rullende tekst og blinkende bannere er selvfølgelig noe annet ;)
   
 2. CrimsonMask Medlem

  Innlegg:
  47
  Spørsmålet mitt er. Hva syns google om og bruke slike ting som dette.
  Er det noen risiko for at man kan bli straffet?
   
 3. Gomlers Member

  Innlegg:
  624
  Går vel greit så lenge ikke Google "skjønner" at alle bloggene du bruker til å drive trafikk er dine sider.. dette passer du deg for ved å registrere bloggene dine hos forskjellige registrarerer, eller på forskjellige ip-adresser som jeg har lært det heter ;)
   
 4. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.956
  Hehe, jeg kunne bare ikke dy meg :)

  Og det er ikke noe problem å ha mange blogger. Problemet oppstår først når alle er på samme IP og alle er helt like ang. poster. Jeg har ca 100 blogger, på 10-12 IP`er og jeg poster maks 6 -7 like poster tilfeldig på hele nettverket. Jeg har også 20-25 kategorier på hver blogg slik at ingen poster havner i samme kategori. Og det fungerer veldig bra. Hvis du er ute etter dyplenking er dette måten å gjøre det på. Det er ikke lett å få naturlige dyplenker innen rimelig tid til nettsteder med f.eks 2000 sider.
   
 5. CrimsonMask Medlem

  Innlegg:
  47
  Vel ser utfra det andre skriver at man risikerer og miste alle affiliate kontoer etc viss man bruker dette. Så jeg står nok over.
   
 6. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.956
  Du kommer ikke til å miste noen affiliatekontoer bare ved å ha mange blogger. Hvorfor skulle du det?
   
 7. webmoney

  webmoney Søkemotoroptimist

  Innlegg:
  607

Del denne siden