Trenger likes til min facebook side.

En tråd i 'Sosiale medier' startet av Bboy, 8 Okt 2015.

 1. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.594
  Publiserte du mye, eller ingenting i denne perioden? med tanke på utmeldelser. Jeg opplever at man sjeldent får utmeldinger, med mindre man publiserer innlegg som ikke er relevant.
   
  Thor Erik Just Olsen liker dette.
 2. Thor Erik Just Olsen

  Thor Erik Just Olsen Medlem

  Innlegg:
  391
  Jeg publiserer mye. 10-15 ganger daglig på Fb, Twitter og G+. Jeg antar at vitsene/bildene som ble annonsert passet dem der og da, mens vitser og bilder kan ha forskjellige tema, det varierer fra dag til dag. Noen tenner på grove vitser og liker siden, mens andre melder seg ut når de grove vitsene dukker opp. Antar at det er "just the way it is".

  Forsøker å dosere ut så jamt som mulig, slik at ikke den ene dagen er bare groviser, mens neste dag bare er bilder osv. Jeg bruker Hootsuite til å publisere med. Det sparer meg for mye arbeid. Da trenger jeg bare å laste opp en gang i uka, så pusher Hootsuite til alle kanaler jeg abonnerer på.

  https://hootsuite.com/
   
  xdex liker dette.
 3. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.557
  Jeg er blant dem som tror at Facebook struper reachen på publiseringer foretatt via tredjepartsapplikasjoner - så selv om det ville lettet arbeidet, så jobber jeg utelukkende uten slike.
   
  Travellingman og Jens1986 liker dette.
 4. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Det gjør facebook uansett. De har også blitt helt aldeles kjeltringer. Ofte så legger jeg ut annonser der de sier at jeg for et visst beløp når mellom 25000 og 68000 lesere så ender jeg opp med etter annonsen å sitte igjen med knappe 9000. Føler det er rene svindelen. Men mulig at det er jeg som ikke skjønner systemet......
   
  Pong liker dette.
 5. JoachimO

  JoachimO Medlem

  Innlegg:
  438
  Tja, nettbutikkens min sin facebookside har ca 2300 likes etter 8 dager med promotering. (Hadde vel 80 eller noe slikt før den tid)

  Reach for siste 5 poster var:
  - 2077
  - 1684
  - 2623
  - 1707
  - 2044

  Ikke store tall sammenlignet med andre for all del, men virker ikke som teoriene om at man bare når en liten brøkdel av følgere stemmer for min del i alle fall.

  Promoterer facebooksiden for likes med budsjett på 200,-/dag (CPM basert) og betaler i snitt 1,06 per like.
   
 6. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  De struper deg selvfølgelig ikke til å begynne med. Men vent nå en stund og se ;)
   
 7. Britta

  Britta stoffdronning

  Innlegg:
  318
  Folk går hvis de opplever deg som spam. Hvis noen av sidene jeg liker ville publisere flere ganger om dagen hadde jeg i hvert fall gått derfra.
  Å få relevante likere er hardt arbeid, å beholde de litt mindre.
   
 8. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.693
  Burde det ikke holde lenge å publisere 1-2 ganger om dagen? Folk ser jo uansett ikke alt, men om jeg hadde sett oppdateringer fra en side 7-8 ganger hver dag, hadde jeg kjapt sluttet å følge. Noe jeg også har gjort flere ganger fordi det rett og slett ble for masete.
   
 9. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Jeg ville nok heller testet litt og sett litt på når jeg postet. Det varierer nok litt for hvilket publkum man har. Prøv over litt tid å poste på forskjellige tidspunkt og se når du får flest visninger.
   
 10. Thor Erik Just Olsen

  Thor Erik Just Olsen Medlem

  Innlegg:
  391
  Det kommer jo litt an på hva du publiserer også. Jeg publiserer vitser, videoer og morsomme bilder.
   
 11. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.693
  Uansett hva man poster så holder det i massevis med et par ganger om dagen...
   
 12. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Så IFLScience burde poste 1-2 ganger daglig? Og være fornøyd med trafikken de får ut fra det? :D
   
 13. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.693
  Nå har de 24 mill følgere da, det blir noe litt annet. Jeg snakket om trådstarter sin side...
   
 14. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Prinsippet blir vel det samme? Poster man innhold som følgerne har interesse av så har det vel ikke noe å si om det er 24 følgere eller 24 mill?
   
 15. Stoppet Banned

  Innlegg:
  2.037
  Selvfølgelig. Men det kan være risky hvis man har f.eks. en nettbutikk og ønsker å beholde dem man har opparbeidet tillit til. Hvis jeg handlet på lefdal.com og likte siden deres fordi jeg var fornøyd, så ville jeg fort bli pissed off hvis de "spamme" feeden min. Blir noe annet med buzzfeed og slike viralesider. Det er jo som regel den "hjernedøde" delen av befolkningen som liker innslag med titler som "OMG se han gjør det med henne igjen, skjønner han ikke at det er en dukke"

  For en nettbutikk bør man være forsiktig. Eller hvis man sittersom admin for et offentlig organ som er på facebook. Hvem vil at nav spammer en ned?
   

Del denne siden