Terje E.

Anmeldelse av Conta Faktura – 1 stjerne

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Jeg prøvde å bruke Conta faktura for min bedrift, men det var en totalt bortkastet tid. Plattformen var treg og upålitelig, og jeg hadde problemer med å logge inn på kontoen min flere ganger. Funksjonene var også veldig grunnleggende, og jeg hadde ikke mulighet til å tilpasse fakturaene mine etter mine egne behov. Kundeservicen var ikke til hjelp i det hele tatt, og jeg følte meg som om jeg ikke ble tatt seriøst.

Jeg hadde problemer med å laste opp logoen min, og da jeg endelig fikk det til, så var kvaliteten dårlig og det så uprofesjonelt ut. Jeg hadde også problemer med å legge til kundene mine og skape fakturaer. Det var ikke intuitivt og tok mye lengre tid enn det burde.

Jeg prøvde å bruke Conta faktura i noen måneder, men jeg ble veldig skuffet over tjenesten. Plattformen var treg og hadde mange tekniske problemer, og jeg ble ofte låst ute fra kontoen min. Jeg hadde også problemer med å tilpasse fakturaene mine, og det var ikke lett å lage fakturaer med flere linjer.

De var ikke til hjelp i det hele tatt, og jeg måtte vente lenge på å få hjelp hver gang jeg hadde et spørsmål. Til slutt ga jeg opp og byttet til en annen faktureringsløsning som var mye bedre.

Dette sier de selv, det stemmer ikke:
Conta faktura er en online faktureringsløsning som lar små bedrifter og enkeltpersoner opprette og sende fakturaer. Plattformen har en enkel og brukervennlig grensesnitt og tilbyr funksjoner som automatisert fakturering, automatisk purring på forfalte fakturaer og integrasjon med regnskapsprogrammer.

  • Postet av Egil Karlssen
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *