Terje E.

Enkelt med baby og småbarn på Widerøe

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Det er ikke noe problem å ta med baby og småbarn på Widerøe sine flyvninger. Man kan bruke en trillevogn hele veien ut til flyet og enten ta med vognen inn på flyet eller overlate den til mannskapet som tar vare på den, du får den da igjen når du går av flyet ( vogna altså, ikke babyen  🙂  ).

Flymannskapet er opplært til å håndtere førstegangsflyvende foreldre så du vil få veiledning på både beltebruk og skikk og bruk. Beltet kan være en liten utfordring, ikke det å få det på riktig, men det at barnet skal skjønne at det faktisk sitter fast og ikke kan reise seg eller flytte på seg.

Wideroe-baby-smabarnNoen av flyvningene til Widerøe har en del ledige seter så da kan et være greit å sjekke inn på forhånd og velge sete der det ikke sitter noen foran deg, det mest irriterende ved å fly er å ha barn bak deg som sparker i setet ditt 🙂

Spør gjerne flymannskapet om de har noen ting barnet eller babyen kan beskjeftige seg med, f.eks. noen pappkrus eller lignende. Og ta med leker selv, det er trangt om plassen og barnet går fort lei av å sitte stille og trangt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *