Hyttemann

Billig hytte!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Vi hører så mye om hytter som ligger til salgs for 12 millioner eller 15 millioner, men det må jo finnes noen billigere alternativer? Joda men det forteller ikke pressen oss så derfor tok vi tak i saken selv. Vi gikk inn på FINN.NO med et mål, finne den billigste hytta på FINN.NO. Det vi fant fort ut er at det er mange luringer på FINN.NO, vi fant flere hytter til 50000,- kr men så glemte de å skrive at de har en fellesgjeld på 1 million. Vi ville se hvor

Det tok litt tid, men så fant vi en hytte til 285000,- kr i Kvitseid kommune, hytta er definert som «MUSEFRI» og det lover jo godt for en ungkar. Her skimter selgern med at hytta både gir terapi og ro, vi har hørt at psykologer tar grisegodt betalt for tiden så dette kan jo være en knallgod investering.Dette beviser jo bare at det finnes muligheter for deg som ikke har et hav av penger til hytte eller som ønsker en litt primitiv hytte.

Men poenget her er ikke at du skal skal gå for det billigste men at du skal vite at det finnes. Vi fant flere hytter til 500000,- kr som slettes ikke så dårlige ut. Det vi ser er at man betaler mer for å være sentralt som f.eks Hafjell,Geilo og Trysil.  Dersom du bor i Oslo så kan du sjekke ut hytter i Telemark og Hedemark, det finnes mange muligheter for deg som ønsker en billig hytte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *