Terje E.

Bo i husbåt?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Tomteprisene har steget raskere enn sola i Norge de siste årene, derfor er det på tide å tenke nytt. En husbåt er en mulighet for deg, tomten koster ingenting. Fleksibiliteten din er stor, hvis du har en husbåt i Oslofjorden så kan du foreks. tilbringe helgen i Oslo men hverdagene i Drammen.

Det er det som er så fint, du bestemmer nemlig helt selv utsikten og hvor du vil ankre opp. I tillegg så kan du fiske opp dagens rett fra havet og i tillegg så har du jo et himla stort svømmebasseng. Fordelene er mange, men hvordan er egentlig komforten?

Vel hvis du tar en titt på denne danske doningen så vil du ikke ha så mye å si på komforten disse husbåtene kan tilby. Dette er vel et hus som faktisk flyter rundt, vi er litt usikre på hvordan den tåler sjø, men den viser bare muligheten en husbåt har. Her er det faktisk samme komfort som de aller fleste moderne hus har. Noen forbinder nok husbåt med en gammel båt som er bygget om for å bo i den. Dette er dog oldtidenes svar på husbåter, hvis du tar turen til Amsterdam så vil du se noen helt fantastiske flåter av hus.

Men det finnes også noen som lever mer primitivt sånn som denne karen. Det blir nok litt ekstremt for mange, men muligheten er der. Vi vil dog. anbefale at dersom du planlegger å bo i båt at du har både toalett og dusj.

Hvorfor man bor i en båt er vel lett å forklare, friheten. Når man eier en leilighet så er man så og si låst til denne. Hvis du har en husbåt så har du muligheten til å være havets nomade, flytte deg rundt ettersom det passer deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *