Terje E.

Celebrity Edge lanserer unike restauranter med Michelinretter

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Med skipet Edge etablerer Celebrity Cruises en helt ny skipsklasse. Selskapet vil endre cruiseopplevelsen til sine gjester med banebrytende ny design og teknologi. En av de viktigste inspirasjonskildene er ønsket om å bringe opplevelsen av destinasjonene nærmere gjesten.

Kulinariske matopplevelser med lokal inspirasjon
Celebrity Edge har stort fokus på å gjøre destinasjons-opplevelsen mer tilgjengelig. Den samme tankegangen følger den kulinariske filosofien. Selskapet bestreber seg på å gi gjestene en variert og autentisk kulinarisk reise. Destinasjonene skipet besøker er viktige, og her hentes inspirasjon fra lokale kjøkken og lokale ingredienser. Dette danner grunnlaget for de imponerende oppskriftene.

Michelinkjøkken
Kjøkkenets team av kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av Michelinstjerne-kokken, Cornelius Gallagher. Han har skapt de imponerende menyene ombord – med retter og smaker fra alle verdens hjørner. Edge har ikke bare løftet kjøkkenet til helt nye høyder, skipet kan også reklamere med økt antall spisesteder ombord, og har hele 29 karakteristiske restauranter, kafeer, barer og salonger å velge mellom.

Unike restauranter med intim atmorfære og upåklagelig service
Selskapet har også samarbeidet med anerkjente designere for å skape unike miljøer i restaurantene. Interiøret blir et supplement til de fantastiske rettene kjøkkenet serverer. For å skape en bedre global opplevelse vil Edge tilby ikke bare én, men fire hovedrestauranter som er inkludert i prisen. Alle med sin unike og intime atmosfære. Servicen er som alltid upåklagelig med et crew som er kunnskapsrike, personlige og genuint oppmerksomme.

Ikke bare én hovedrestaurant – men 4 unike, intime restauranter
De fire restaurantene tilbyr regionalt inspirerte viner og kulinariske retter. Alle restaurantene har signatur-retter som endres hver kveld i tillegg til de mest populære klassiske rettene, som alltid vil være tilgjengelige. Sammen gir hovedmenyene nå et større utvalg av retter enn noen gang. Dette i kombinasjon med et av de største vinutvalgene til sjøs, får du ubegrensede muligheter for det perfekte måltidet – hver eneste kveld.

Celebrity Edge

Den første seilingen vil være i Karibien 24. november, 2018

Skipet vil seile 7 netters østlig og vestlig rute i Karibien

Sommersesongen 2019 seiler skipet i Middelhavet

Om Royal Caribbean Cruises Ltd.

Royal Caribbean Cruises Ltd. (RCCL) er et globalt cruise selskap som eier cruise brandene Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises og CDF Croisières de France, samt TUI Cruises via 50 prosent joint venture. Tilsammen opererer disse seks brandene 47 skip, samt 12 som er under konstruksjon. Ytterligere informasjon finnes på www.RCLcorporate.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *