Terje E.

Dusjtoalett – den nye trenden

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Nordmenn bruker titusener av kroner når de skal bygge nytt eller pusse opp badet. Det er mange varianter å velge mellom når det kommer til toalett. Relativt nytt på markedet er dusjtoalettet – med innebygd bidé! I utlandet har bidé vært vanlig til alle tider, men i Norge har dette latt vente på seg.

Hvorfor ønsker vi å bruke toalettpapir fremfor vann ved rengjøring? Antagelig er det kun vane det er snakk om, og trenden viser nå at flere og flere nordmenn får øynene opp for dusjtoalettet.

Les også: Vi nyter alenetiden vår på toalettet | Toalettbilder

Nedenfor får du flere gode grunner til hvorfor dusjtoalettet kan være lurt å kjøpe neste gang du trenger nytt toalett.

⁃  Behageligheten. Vann er mykt og naturlig for kroppen, i sterk kontrast til toalettpapir som kan være både skarpt og skjemmende for huden.

⁃  Renslighet. Dusjtoalettet gir ingen grunn til bruk av hender nede I toalettet og rundt underlivet. Slik forhindres bakterier å spre seg og gjøre deg og andre syk.

⁃   Vann er 100 % hypoallergenisk. Gode nyheter for allergikere og personer med sart hud.

⁃  For bevegelseshemmede, eldre og andre som har nedsatt funksjonsevne er dusjtoalettet et godt alternativ til det tradisjonelle toalettet. Den kan bidra til å normalisere toalettbesøket og gir mer frihet og selvstendighet for brukeren.

⁃  Er du trendbevisst kan vi love deg at gjestene dine vil oppfatte toalettet som et nytt og spennende (kanskje også litt eksotisk?) møbel som garantert vil bli et hyggelig samtaleemne.

Les også: Sett ekstra pris på toalettet ditt

For nordmenn flest er kanskje toalett med innebygd bidé en fremmed tanke. Men trendforskere tror flere og flere nordmenn vil få øynene opp for denne måten å bli ren på etter et toalettbesøk. Vi er over gjennomsnittet opptatt av renslighet, komfort og velvære og det er kun et spørsmål om tid før trenden vil oppdages av flere og flere. Toalettet er foreløpig en god del dyrere enn ordinære toalettet, men nordmenn bruker også mye penger på oppussing og mange ønsker det beste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *