Terje E.

Epson med nye projektorer, EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Epsons nye serie med allsidige og mobile projektorer er utviklet for både hjemme- og kontorbruk (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Uansett om projektorene brukes for å se på film, familiebilder eller presentasjoner, har produktserien en fleksibilitet som alle kommer til å like. Med bilder av høy kvalitet, brukervennlige funksjoner og med en elegant og bærbar design vil den eneste bekymringen være om den er tilgjengelig når du har tenkt å bruke den.

Dette er en pressemelding fra EPSON. 1. september 2015

Uansett om de er hjemme eller på kontoret, ønsker alle å se kvalitetsinnhold med slående farger som ser bra ut, selv i svært opplyste rom. Projektorene har 3LCD-teknologi som gir like høy lysstyrke for hvitt og farget lys; de er hele tre ganger så lyssterke som DLP-projektorer med én brikke. I tillegg vises de minste detaljene med skarpe, klare svarttoner, noe som gir tydelige skyggedetaljer – alt takket være kontrastforholdet på 15 000:1, som er tilgjengelig for hele produktserien.

Kvalitetsbilder på et lerret på opptil 300 tommer gir en skikkelig kinoopplevelse. Skarpe og klare visninger av filmer, sportsarrangementer og spesielle begivenheter, og de som ønsker innhold i full HD-kvalitet, får den ultimate seeropplevelsen med EB-U04.

– Mobile projektorer må være allsidige nok til å kunne brukes på en rekke steder, og vi ønsket at denne serien skulle være til glede for hele familien. Projektorene kan ikke bare brukes av mor og far for å vise kvalitetspresentasjoner på jobb og på hjemmekontoret, barna kan også bruke dem for å se innhold på rommene sine, og hele familien kan samles og bruke projektoren for å se på film eller familiebilder i stuen, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge

Enkel installering gjør at brukerne kommer raskt i gang. Projektorene kan enkelt flyttes fra rom til rom hjemme eller på kontoret med bærevesken som følger med. Både vertikal og horisontal keystonekorrigering gjør at projektoren kan installeres i en rekke posisjoner uten at bildet forvrenges.

epsonNår projektoren er installert, er det like enkelt å koble den til med en smartenhet som det er å skanne en QR-kode. Ved å laste ned iProjection-appen kan brukere vise bilder og dokumenter fra smartenhetene sine. Alle modellene i produktutvalget har HDMI-inngang for enkel avspilling av både digitalt og auditivt innhold i høy kvalitet.

Brukerne trenger ikke bruke tid på vedlikehold. Selv om projektoren brukes til å se en film hver dag, trenger ikke lampen og filteret skiftes før det har gått 15 år.

Hele produktserien kan brukes overalt der du har behov for det, men EB-U32 og EBW32 er spesielt egnet for kontormiljøer. Allsidige EB-U32 har WUXGA-oppløsning, slik at innhold kan vises i opprinnelig oppløsning, herunder full HD.Med disse kan brukerne umiddelbart komme i gang med en rekke innebygde tilkoblingsmuligheter, og slik legge til rette for møter med produktivt samarbeid.

På begge modellene kan presentasjoner kringkastes til flere projektorer i et nettverk, slik at den kan vises på forskjellige steder. Brukerne på de forskjellige stedene kan til og med dele eget innhold trådløst fra enhetene sine til alle som er i møtet. Alle disse nyttige funksjonene er også tilgjengelig for alle de andre modellene i produktserien ved hjelp av ELPAP 10-nøkkel for trådløst lokalnett (tilleggsutstyr).

Med tilleggsfunksjonen for delt skjerm kan familier som ikke blir enige om hva de skal se, og arbeidsglade multitaskere vise to ting samtidig eller til og med kombinere arbeid og fritid.

Den komplette utvalget av projektorer (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) er i salg til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr 7473, kr 5828, kr 6070, kr 5107, kr 4191, kr 4456, kr 3582 og kr 2312 inkl. mva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *