Terje E.

Enkel forsikring til bobilen din

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

En bobil er som alle andre biler, de kan ikke ferdes på veien uten at du har forsikret den. Det er tross alt en ganske stor og tung bil. Noe som gjør det litt mer risikabelt om det skulle skje noe under turen. I tillegg til vanlig ansvarsforsikring så er det gjerne lurt å forsikre seg mot tyveri av det som befinner seg i bobilen, og mot fuktskader som kan oppstå ved lekkasjer og sprekker.

Hos flere av forsikringsselskapene så har de gode forsikringer til bobil. Her kan du selv velge litt fritt i hva du ønsker å forsikre. Du har ansvarsforsikringen som kun dekker deg ved ulykke som ved en vanlig personbil. Del kasko som inkluderer vei hjelp hos de fleste. Og til slutt Kasko som dekker deg mot utforkjøringer, kollisjoner og velt av bobilen. Bobilen er noe større enn en bil, men kan velte ved store vindmengder som det fort kan bli både her til lands og i utlandet.

Utover dette så har blant annet Gjensidige en forsikring som heter Campingbil Pluss. Her så får du mye mer inkludert, blant annet alt som går under Kasko forsikringen. Men her så får du i tillegg dekket motorskader, fuktskader, ekstrautstyr og feriegaranti! Ja, du leste riktig. Som siste punktet nevnte så har de noe som heter feriegaranti. Her får du dekket opptil 1500 kroner per dag i 14 dager ved skader som dekkes av forsikringen oppstår. Det skal brukes til overnatting og leiebil.

Ellers er de andre punktene ganske nødvendige og sikrer deg mer mot flere typer skader som kan oppstå. Velg forsikring med omhu, og ikke ta det beste valget bare basert på pris, se på alle fordelene som kommer med, noe som kan være avgjørende om det skulle oppstå noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *