Terje E.

Hengevekter – praktiske bruksområder

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

vekterTradisjonelle kjøkkenvekter består som regel i sin enkleste form av to plater med en sensor i mellom. Den øverste platen er til å legge det man skal veie på, den nederste fungerer som underlag mot det man veier i mot. Enten det er en bordplate eller andre ting, så er det viktig det er solid og står stødig.

Dog hender det likevel man skal veie ting som ikke akkurat passer på en slik tradisjonell vekt, enten fordi det er for langt, for klissete og man ønsker ikke grise til hverken kjøkkenbenk eller vekt, eller man ønsker simpelthen bare muligheten for å veie noe som henger. Det finnes drøssevis av eksempler på situasjoner hvor det kan være hendig, og da er en vekt som kan henges opp fin å ha, spesielt hvis den i tillegg har en krok under, hvor man kan henge det man ønsker å veie på.

Noen eksempler på bruksområder på slike digitale vekter fra f.eks. Vektig.no er hvis man er på fisketur, så kan man veie fisken fortløpende, så man kan skryte av det på twitter eller facebook, eller man kan bruke vekten på flyplassen for å dobbeltsjekke vekten på bagasjen, eller allerede på hotellrommet, for å forsikre seg om at man har pakket mest mulig fornuftig og i henhold til flyselskapet man skal reise med sine vektforskrifter.

Den kan også være lur å ha med seg i veska på butikken, hvis man for eksempel ønsker å handle frukt i løs vekt, og det ikke finnes noen fast installert vekt i butikken man kan bruke. Da er det kjekt med sin egen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *