Terje E.

Hvor finner jeg det beste kredittkortet?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Det finnes mange kredittkort på markedet. Derfor kan det også være vanskelig å velge et godt kredittkort. Du bør både fokusere på å holde kostnadene knyttet med kortet så lavt som mulig, men samtidig handler det også om formålet med kortet. Det er nemlig stor forskjell på om det er snakk om et bankkort som skal brukes på daglig basis eller for eksempel på en ferie.

Er du på utkikk etter et kredittkort, så er du kommet til det rette stedet. Her forklarer vi litt om hvilke muligheter markedet byr på. Derfor er det også gode forutsetninger for at du kan finne det beste kredittkortet for ditt vedkommende. Vær imidlertid oppmerksom på at det ikke finnes èn løsning som er best for alle – det er individuelt, basert på preferanser.

Kan jeg få utstedt et kredittkort i banken?

De fleste bankene utsteder kredittkort i form av både VISA kort og MasterCard kort. Det stilles imidlertid en rekke krav til økonomien din, hvis du ønsker et kredittkort fra banken. Derfor er det heller ikke alle som får lov til å få et bankkort med en tilhørende kreditt. I dag har de mange nordmenn imidlertid et VISA kort som fungerer som kredittkort. Men du må ikke i en bank, du kan også gå til nettsider som
Bestekredittkortet.com.

Hvilke andre muligheter har jeg?

Hvis du ikke ønsker et kredittkort gjennom banken eller av andre årsaker er nødt til å undersøke andre muligheter, så tilbyr de fleste låneleverandørene også kredittkort. Det bør imidlertid understrekes at det typisk er en dyrere løsning, selv om selve prosessen forut for utstedelsen av kortet er markant lettere enn i banken. Det er nettopp derfor de fleste tar dette valget.

Det er imidlertid ikke alle låneleverandører som tilbyr dette. Du har imidlertid mulighet for å få utstedt kredittkort hos større onlinebaserete banker slik som f.eks. Bank Norwegian og Santander Consumer Bank. Har du i sinne å skulle bestille et kredittkort som for eksempel kan brukes på en kommende ferie el.lign, så er disse leverandørene oftest vanlige å vlge, men sjekk prisene, de to bankene er ikke billige.

Disse kredittkortene er det som ikke noe spesielt med. Det er snakk om ganske vanlige VISA kort som er utstedt med en forutbestemt kreditt. Noen få steder er det også mulighet for i stedet å få utstedt et MasterCard med kreditt, hvis dette ønskes. Det er imidlertid sjeldent at det er noe som har relevans for de fleste. Det er helt andre kriterier som bør være i fokus.

Hvordan finner jeg det beste kredittkortet?

Hvis du er på utkikk etter et kredittkort, så har du mange muligheter. Det skal du være oppmerksom på. Derfor kan det også være vanskelig å velge den rette leverandøren til å utstede kortet ditt. Kortet i seg selv er det sjeldent forskjell på, men det kan være markante forskjeller på størrelse av renter, kreditt, tilbakebetalingsvilkår samt kostnadene forbundet med tilbakebetalingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *