Terje E.

Hvordan få råd til drømmebåten?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Drømmen om båt kan for mange virke uoppnålig, ihvertfall kanskje drømmebåten. Mange lurer på hva slags muligheter man har for å oppfylle båtdrømmen sin. Selv om du ikke har kontanter så finnes det utallige muligheter for deg å finansiere ditt båtkjøp på. Nedenfor har vi listet opp noen muligheter man har for å finansiere båtkjøpet. Noen av tipsene er smartere enn andre, men hva som passer for deg kan ikke vi bestemme.

Båtlån
Dette er ikke et vanlig produkt hos bankene, men noen banker har faktisk et eget båtlån til gunstige betingelser. Litt dyrere enn et billån men så er jo dette en båt og ikke en bil så det får vi tåle.

Refinansiering
Mange av oss har hatt en ekstrem økning i verdi på boligene våres, dette har resultert i at mange av oss sitter gjeldsfrie. Hvis du har hatt et boliglån som du har betalt ned over lenger tid så kan du enkelt ta kontakt med banken å spørre om å få en refinansiering. Det betyr at du låner på huset for å kjøpe båt. Da får du en svært gunstig rente på ditt båtlån.

Les også: Slik kjøper du din første billige bruktbåt

Forbrukslån
Hvis du har øknomisk disiplin så er det ingenting i veien for å ta opp et forbrukslån til få råd til å kjøpe din drømmebåt. De aller fleste bankene tilbyr forbrukslån på helt opp til 500000,- kr. Og for den summen så kan du få en ganske grei båt. Husk å sammenligne lån for å få rimeligst mulig rente.

Sparing
Dersom du er veldig ung så anbefaler vi deg å spare til båt eller eventuelt kjøpe en billigere båt enn drømmebåten. Det er nemlig slik at et sted må man starte , uansett om vi vil eller ei. Det er bare slik livet er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *