Terje E.

Lån uten inntekt

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Du har sikkert fått med deg at det kreves inntekt på grunnlag av fast jobb eller en annen ansettelse for å få innvilget et lån men det trenger nødvendigvis ikke være en fastsatt regel. Mange sliter med å finansiere diverse nødvendigheter som student og ikke alle får midler fra foreldre eller andre slektninger. Har du som student eller arbeidsledig behov for lån uten inntekt er det flere faktorer som spiller inn for å kunne lykkes med søknadsprosessen.

Det viktigste for banken eller valgte finansinstitusjon er at du kan stille med en form for sikkerhet som kan være pant i foreldrenes bolig eller annen verdi, en kausjonist som kan stille seg ansvarlig om du ikke klarer å administrere lånet på egenhånd eller en kontrakt som beviser fremtidig ansettelse fra arbeidsgiver.

Les også: Lån uten fast inntekt

Her har du en fin jobb foran deg! Sitter du på en formue kan dette også hjelpe om du vil ta opp et lån uten inntekt. Det er svært få banker som tilbyr lån til kunder uten dette, løsningen kan eventuelt da være å legge opp et forslag til nærmeste slektning som da kan stille som lånetager.

Les også om foreldre som stiller opp for barn som vil ha lån uten egenkapital her.

lan-uten-inntekt-arbeidsledigHar du behov for et lån uten inntekt er det i utgangspunktet lønnsomt å søke via nett gjennom et online søknadsskjema. Disse lånegiverne har mindre utgifter i forhold til sine konkurrerende fysiske banker og vil derfor kunne tilby mer gunstige renter i form av tilbud til deg uten inntekt.

Det mest vanlige er kredittkort med en beløpsgrense men bit deg merke i at renten som regel er skyhøy. Har du råd til dette? Er du som student ikke kvalifisert til å ta opp et studentlån vil det være hjelp å finne i din lokalbank som setter opp et skreddersydd lån til deg uten inntekt men husk at disse pengene skal betales tilbake din finansinstitusjon etter endt studier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *