Terje E.

Lånemegleren.no

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Om Lånemegleren.no.

Står man i en situasjon hvor man gjerne vil ha noe nytt, det kan være en tv`en, klær eller en reise, men i budsjettet er det ikke nok penger på nåværende tidspunkt. Så hva gjør man? Lånemegleren.no er en aktør i finansmarkedet som antageligvis kan hjelpe. De er en av mange lånemeglere som formidler lån fra 5000 – 360000 kroner.

Gå i banken og få et lån, sier man kanskje, men du har prøvd før og vet at du sikkert får et nei. I stedet går du på nettet og finner et lån som passer til økonomien din. Du finne lån fra 5000,- kr. til 360.000,- kr hos Lånemegleren.

Det er slik at på stort sett alle de stedene hvor du har mulighet for å låne penger så er det ikke noen krav om hva du kan bruke pengene til. Så er det en reise til syden eller en ny dør kan du bruke pengene med god samvittighet.

lanemegleren-no-lan-forbrukDu må bare huske på at disse lånene ofte er noe dyrere enn et banklån blant annet fordi det ikke stilles krav om noen form for sikkerhet i fast eiendom, bil eller lignende av verdi. Alle lånleverandører har forskjellige krav for at du kan ta opp et lån, disse kravene vil du finne på de sidene som er relevante for nettopp lånet din. Men Lånemegleren.no søker å finne de rimeligste rentene.

Har vaskemaskinen gått i stykker eller skal bilen repareres? Du kan få et forbrukslån hos Lånemegleren hvis du har et akutt behov eller gjerne vil ha en gammel drøm oppfylt. Om du bruker pengene til å få bilen reparert eller til et nytt kjøkken, en ny TV, nye møbler eller kanskje en reise er helt opp til deg.

Les også: Refinansiering og bankbytte

Drømmer du om å sette inn noe nytt i garasjen? Når du vurderer å kjøpe ny bil, bør du også tenke over hvordan du vil låne pengene. Et billån hos Lånemegleren.no er ofte billigere enn de lånene du kan få fra bilforhandlerne. Mange bilforhandlere tilbyr lån med en lav rente, men med gebyrer og betalingskostnader som ofte er så høye at det ender med å bli et dyrere lån enn det de kan tilby deg.

Refinansiering kan også være noe de kan hjelpe deg med. Det kan lønne seg å samle mange små lån i ett billigere lån.

Det har aldri vært lettere å låne på nettet – Lånemegeleren har enkle søknadsprosesser. I løpet av de siste årene har internett vært gjennom en rivende utvikling som blant annet har gjort det praktisk mulig å håndtere lånesøknader og administrasjon online. Dette kommer deg til gode som låntaker hvis du har bruk for å låne pengerfort.

Gode grunner til å låne hos Lånemegleren.no

1. Det er enklt. De kontakter deg kjapt etter at du har sendt søknaden.
2. Det er billig. Den raske ekspedisjonen og sparsomme administrasjon er med på å holde lånemeglerens kostnader nede.
3. Det er raskt. Noen låneselskaper garanterer til og med ekspedisjon innen 2-3 timer på dagtid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *