Hyttemann

Leilighetskjøp Norefjell

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
Vurderer leilighetskjøp på Norefjell. Hva er evt økonomiske ulemper /risisci ved å kjøpe leilighet med utleieklausul , eks på Bøseter (Estatia Resort)? Mange leiligheter har ligget lenge ute til slags generelt på Norefjell.Betydelige muligheter for et godt kjøp?
Hei, her bør du ha en lang horisont samt et ønske om å leie ut. Når det er mange leiligheter i markedet som ikke har blitt solgt er det jo en sannsynlighet for at prisene skal ytterligere ned. Leiligheter med utleieplikt er, og vil fortsatt være vanskelige å omsette fremover.
Kjenner ikke dette prosjektet hverken generelt eller i detalj ! Kann generelt si at leilighetsprosjekter i fjellheimen ikke har vært noen spesielt god investering de siste årene. Et av problemene har vært tilsynelatende unødvendig kompliserte finansielle strukturer som har gjort det vanskelig å forstå hva som har vært leilighetens egentlige verdi (as-is), hva som ligger av verdier (positivt eller negativt) i forhold til utleieelementet, hva er naturlige driftskostnader (kun drift eller «tilleggfee»), vedlikeholds/driftskostnader, inntekt/kostnad relatert til hotelldelen, infrastruktur etc. Om du har tanker om å tjene svært gode penger på kort tid, så tror jeg vel ikke leilighetsprosjekter i fjellheimen er det beste alternativet. Men – motsatt- om du nå ser muligheten til å kjøpe en leilighet med høy bruksverdi for deg selv og familien i en del år fremover – vel da er vel bare å kjøpe. Du har antagelig et hyggelig prutningsmonn om du forhandler direkte med selger 🙂 Likevel SVÆRT VIKTIG at du finleser kontrakten så du er klar over hvilke forpliktelser du faktisk påtar deg fremover og hvordan du påvirkes av den generelle driften. Sjekk også siste årenes regnskaper og årsmeldinger.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *