Terje E.

Mathallen i Oslo

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Dersom du har vært i Gøteborg,Stockholm eller København så er det store sannsynligheter for at du vet hva en mathall er. Nå har endelig konseptet kommet til Oslo, en hall fylt av god mat og bedre drikke. Her finner du alt i fra franske spesialiteter til lokal rakfisk fra Valdres. Dette er rett og slett en oase for deg som elsker god mat og god drikke. I tillegg så kan du få kjøpt masse spennende råvarer av høyeste kvalitet her.

Det er veldig mye å velge mellom i Mathallen, selv må vi anbefalle Vulkanfisk som et godt utgangspunkt for helgemiddagen. Så ferske produkter finner du sjeldent i Oslo med mindre du drar opp fisken selv fra havet.

mathallen-osloEt absolutt «must» må være et besøk hos Ølhandleriet med over 300 forskjellig typer øl og morsomme småretter (også inspirert av øl) så er dette et perfekt sted å avslutte dagen din i Mathallen i Oslo. For deg som liker vin så har Champagneria en egen liten filial med mye spennende vin da spesielt innenfor musserende.

Vi anbefaler at du tar en titt på Mathallen sine nettsider slik at du kan planlegge ditt besøk nærmere. Det skjer ting der hele tiden, alt i fra musikk til andre kulturlle opplevelser. Gå inn på www.mathallenoslo.no for mer informasjon.

Hvordan kommer jeg meg til Mathallen?
Hvis du kommer utenbys fra så er det lettelse å ha Oslo S som startsted. Da hopper du på 11,12 eller 13 trikken som går til Grefsen. Du hopper av på Schous Plass. Deretter så går du mot Kuba-Parken og over broen. Da står du i hjertet av Vulkan-området.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *