Hyttemann

Nå kan du gjøre et kupp på hytter

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Flere av de store skidestinasjonene som Geilo og Trysil har opplevd en betydelig nedgang i hytteprisene grunnet finanskrisen. Dette står i sterk kontrast til boligmarkedet i Norge som har opplevd en solid oppgang de siste 10 årene.  Det skal også sies at enkelte skidestinasjoner opplever en oppgang så prisene er basert på beliggenhet.

Prisene på hytter er forventet å falle ytterligere i 2013, det er flere hytter til salgs på enn det finnes kjøpere.Hvis du skal kjøpe hytte så er dette en ypperlig mulighet for deg til å gjøre et kupp på en hytte. Du finner nå hytter i mange forskjellige prisklasser på Finn.no. Men vårt tips til deg er at du ikke bare burde vurdere etter pris.

Når du skal kjøpe hytte så bør du også vurdere området du kjøper hytte i grundig, for når du skal selge så vil du ha gevinst. Dette kan være å se på alt i fra utviklingsplaner for området, hvis f.eks det er planlagt flere hundre hytter over de neste 10 årene så kan dette være en indikasjon på at det ikke er så lurt å kjøpe i det området. Hvis det blir flere hytter enn kjøpere så er det som regel de nyeste hyttene som vinner.

Dersom du planlegger å ha hytta ut livet så trenger du nødvendigvis ikke å tenke i disse baner.

Andre ting du bør se på når du velger hytte

Er det tomtefest eller selveier?

Er det planer om utbygging av hyttefelt som kan påvirke din hyttes verdi?

-Kostnader som måking og bomveier?

-Har du noen jakt eller fiske muligheter?

Det viktigste når du skal kjøpe hytte er å finne en plass som gir deg ro og fred. En plass hvor du kan føle deg hjemme samtidig som du er borte. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *