Terje E.

Om ormus

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Ormus er et ukjent stoff som sies å ha en rekke helsebringende egenskaper. Det er vanligvis funnet i små mengder i sjøvann, men kan også finnes i andre kilder som for eksempel tang, honning og gjær.

Ormus har blitt omtalt som et mirakelstoff av noen, mens andre er mer skeptiske til dets påståtte helsemessige fordeler. Det finnes lite vitenskapelig forskning på ormus, og det er derfor vanskelig å si med sikkerhet hva det faktisk kan gjøre for kroppen.

En teori om ormus er at det kan bidra til å balansere kroppens elektromagnetiske felt, noe som igjen kan føre til en rekke fordeler. Det sies for eksempel at ormus kan bidra til å øke immunforsvaret, forbedre hudens utseende og øke energinivået.

Det finnes forskjellige måter å tilberede ormus på, men en vanlig metode er å bruke saltvann og såpe for å ekstrahere stoffet fra sjøvannet. Deretter kan ormusen tas i form av en dråpe eller en pille.

Selv om det finnes en del påstander om ormus’ helsebringende egenskaper, er det viktig å huske at dette stoffet ikke er godkjent av helsemyndighetene og at det ikke finnes noen vitenskapelig bevis for at det faktisk har de egenskapene som påstås. Før du bruker ormus, bør du derfor snakke med lege eller annen helsepersonell for å være sikker på at det er trygt for deg.

Les mer på ormus.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *