Terje E.

Oppussing hjemme?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Kjøkken
Kjøkkenet har gjennom de siste tiårene vel vært det rommet i huset som har utviklet og forandret seg mest. Fra å være et lite lukket rom hvor mor laget mat på 50 tallet, til i dag, hvor kjøkkenet har blitt et oppholdsrom og et samlingspunkt for hele familien.

Dagens kjøkken er ofte større, med åpne og praktiske løsninger. Et rom hvor hele familien møtes til matlaging og felles hygge. Rommet hvor barna gjør lekser. Rommet hvor de hyggelige samtalene blir til. Og rommet hvor de sunne og gode måltidene blir skapt. Og ikke bare familien, men kjøkkenet er det rommet vi gjerne samler venner og gjester også. Praktisk, sosialt og inkluderende er vel tre ord som beskriver dagens moderne kjøkken på en bra måte.

Men for å oppfylle disse kriteriene, kreves det at kjøkkenløsningene er praktiske, hyggelige, lettvinte og ikke minst smakfulle.  Et rom hvor alle trives.

Garderober

Lei av gamle klesskap hvor alle klærne ligger i bunn av skapet, uansett hvor mange ganger du prøvd å henge dem opp? Lei av trange klesskap hvor du ikke finner det du leter etter, uansett hvor mye du leter eller uansett hvor sikker du er på at du la det akkurat der? Lei av mørke klesskap som du ikke finner noe i, og ikke lykten du trenge for å lete i skapet med heller? Eller bare rett og slett du ønsker deg mer plass for litt mere orden og system i tingene dine?

Da er nok muligens en ordentlig garderobeløsning noe for deg. Moderne garderobeløsninger har kommet langt, og kan ikke sammenlignes med de gamle skapene. Mye mer praktiske, oversiktlige og som regel av mye høyere kvalitet.

Oppussing

Går du med planer om å fornye hjemmet? Kanskje bare et spesielt rom, noen få rom, eller hele huset. Eller kanskje pusse opp og bygge om noen rom for å kunne leie ut en hybelleilighet?

Uansett hva dine planer og drømmer måtte være, så er enhver oppussing av hjemmet en god investering. Det skal ikke så veldig mye til før verditaksten på boligen din øke betraktelig. Men dette forutsetter selvfølgelig at oppussingen er skikkelig fagmessig utført. Å bruke dyktige fagfolk med lang kompetanse til dette arbeidet med en gang kan ofte bli den billigste og beste løsningen.

Sertifiserte håndverkerbedrifter har både flinke fagfolk og mye kompetanse når det kommer til oppussing, uavhengig av størrelsen eller omfanget av jobben. Enten det dreier seg om å sette opp nye vegger, gipsing, legge gulv, sette inn dører, sette opp listverk, legge fliser eller male, så har våre flinke håndverkere både lang erfaring og kompetanse i denne type arbeid. Og selv om din bolig ikke skulle være helt standard, så har de også lang erfaring i å spesialtilpasse så det passer inn, alt etter dine ønsker.

Innredning

Gode løsninger kan spare deg som kunde for mange problemer og ikke minst irritasjon i ettertid. Med dagens leiepriser på næringslokaler kan for eksempel det å utnytte ledig plass på smartest mulig måte, kan spare bedriften for mye penger. Det samme kan ofte det å sette bort selve monteringen og tilpassingen av innredninger være. Bruk heller tiden din på kundene dine, og la oss ta oss av oppgavene med innredningen.

Hos Montin AS kan de kjøkken. Deres erfarne og dyktige montører, kan se tilbake på mange flotte kjøkken, og ikke minst, fornøyde kunder. Og det har vært kjøkken fra de helt små til de virkelig store, og fra mange forskjellige produsenter. Som noen eksempler kan man nevne produsenter som IKEA, Sigdal, HTH og Kvikk. Og det er bare for å nevne noen.

Mange kvier seg for å sette i gang med kjøkkenet, av den enkle grunn at det virker så omfattende. En oppgave som involverer mange typer faggrupper og håndverkere. Et nytt kjøkken kan både kreve snekker, maler, elektriker, rørlegger osv. Og alt må organiseres i riktig rekkefølge.

De bruker ikke hengsler som løsner etter kort tids bruk, eller kaster bort verdifull lagerplass på å lagre luft. Alt blir alt nøye tenkt igjennom og vurdert på forhånd, og alle muligheter sjekket, om nødvendig med garderobeprodusentene, slik at du som kunde skal få løsninger som er akkurat etter dine ønsker og behov. Deres montører har lang erfaring i tilpassing av garderober, så spesialløsninger, dersom det er nødvendig, er heller ikke noe problem.

De har ingen problemer med å forstå at dette kan virke skremmende på mange, og nettopp derfor har defunnet en løsning på dette. Ved å ha inngå samarbeide med andre flinke håndverkere, som leverer arbeid av høy kvalitet, kan de tilby deg som kunde en totalpakke. En slik totalpakke betyr for deg som kunde at du forholder deg kun til dem, og så tar de seg av resten. Bra for alle og enklest for deg. På denne måten blir arbeidet utført på en måte som både er av ypperste kvalitet og utført på en meget effektiv måte. Ren rutine for oss, trygghet for deg som kunde.

Og skulle det være behov for spesielle håndverkere, som elektrikere, rørleggere eller annet, har de gode løsninger. De har samarbeid med dyktige fagfolk, som leverer arbeid av høy kvalitet. Du som kunde trenger ikke engang å tenke på hvordan du skal få utført disse oppgavene. Du forholder deg ganske enkelt bare til dem.

Dette er en sponset artikkel.

pusse-opp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *