Terje E.

Phungsmykke – smykke av pung i miniatyr – WTF!!!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Sykere smykke skal du lete lenge etter.

phungsmykket.no kan du kjøpe et smykke i gull eller sølv, formet som en pung.

pung-phung-smykke

Klikk på bildet for å se det i større versjon. !!!Advarsel til menn, det kan svi i øynene!!!

Phungsmykke har de kalt smykket. Og som om smykkene ikke er feil nok i seg selv må også navnet skrives feil.

Hvem er det som er syk nok i hodet til å lage et slikt smykke, spør du såklart. Jo, det er Ilda Design i Horten i samarbeid med de to totalt syke komikerne Tusvik og Tønne. De er jo som kjent gale i hodet sitt og sånn sett så passer det jo med et slikt smykke.

https://www.ildadesign.com/

https://www.facebook.com/pages/Ilda-design/553889334658515

https://instagr.in/t/pungsmykke

Undertegnede skribent er mann og fikk diverse pusteproblemer første gang han så disse smykkene, såpevask av øyne ble en opplagt handling.

Pungsmykkene er både litt fine og helt ubeskrivelig frastøtende på en gang. Det blir litt som om man skulle servert verdens beste pizza, men formet den som en bæsjklump med tilhørende lukteffekter. Da blir det umulig å avgjøre om man skal spise den eller ikke. Man har veldig lyst på, men den blir i praksis helt umulig å nyte.

Vel, Tusvik og Tønne sitt publikum er stort sett damer som er like syke og tullete i hodet sitt som de to og salget av sølv og gullsmykkene går av en eller annen merkelig grunn godt unna.

Og med den viten kan man kan bare slå (som man har gjort tusen ganger før), at damer er noen sære, syke, utenomjordiske skapninger man helst bør holde seg langt unna om man vil ha vettet i behold.

Sperr dem inne!!!

Dette er ikke morsomt, det er farlig. Sperr dem inne!!!

Syke damer. Det viser dette bildet også. Vanligvis er det slik at når det blir vist bilder av ei dame som prøver å komme i kontakt med en annen dame ved hjelp av tunga så skal det fungere på menn som afrodisiak, i dette tilfelle blir det bare helt feil. Kan noen snart få stoppet galskapen???

Syke damer. Vanligvis er det slik at når det blir vist bilder av ei dame som prøver å komme i kontakt med en annen dame ved hjelp av tunga så skal det fungere på menn som afrodisiak, i dette tilfelle blir det bare helt feil. Kan noen snart få stoppet galskapen???

En kommentar til Phungsmykke – smykke av pung i miniatyr – WTF!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *