Terje E.

Playstation VR2 kommer i 2023

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Playstation 5 har blitt en av de mest populære spillkonsollene på markedet. Dette er en kraftig maskin, og det betyr nye muligheter for utvikling av tilbehør. En av de viktigste nyhetene vi kan forvente oss i 2023 er Playstation VR2 for PS 5.

Når er lansering av PS VR2?

Det er kinesiske Goertek som står for produksjon av PS VR2, og etter planen skal masseproduksjonen starte i 2022. Vi har ennå ikke fått noen bekreftelser for at dette har startet. Uansett, på nettsiden til Playstation står det skrevet av vi kan forvente oss en lansering i begynnelsen av 2023.

Det har vært mye spekulasjoner om vi kunne få tak i PS VR2 før jul, men det Sony selv skriver på nettsiden til Playstation avkrefter dette. Dermed er det bare å vente på flere nyheter for å få en avklaring på når vi kan kjøpe Playstation VR2.

Her må vi nevne at du kan abonnere på nyheter om det nye VR settet til PS5 på nettsiden. Ved å gjøre dette vil du være blant de aller første som får bekreftede nyheter. Dermed slipper du å høre på rykter og spekulasjoner om når lanseringen vil bli.

Dette vet vi om Playstation VR2

Det nye headsettet fra Playstation vil kun fungere på PS 5. Det skal også være en veldig enkel oppkobling. PS VR2 kan nemlig plugges rett i USBen på fronten av Playstation 5. Dette er en løsning som er veldig annerledes enn hva vi har på Playstation 4 med det eldre VR headsettet. Å koble dette til krevde nemlig en del arbeid og forskjellige kabler. PSVR2 skal også være klart til å bli tatt i bruk umiddelbart, altså Plug & Play, men vi må nok forvente oss at noen småjusteringer må til for å få den beste spillopplevelsen.

Skjermene til PS VR2 viser 4k HDR. Dermed kan vi forvente oss knivskarpe bilder på det nye headsettet for Virtual Reality på Playstation. De to 2000 x 2040 OLED skjermene gir opptil 4 ganger høyere oppløsning enn skjermene på det gamle VR settet til PS. Det nye headsettet har også Fresnel linser. Disse skal være i stand til å gi deg 110º synsvinkel. Med 120 fps kan dette bli virkelig spennende. Vi ser frem til å utforske virtuelle virkeligheter på PS5 når dette headsettet blir lansert i begynnelsen av 2023.

Noe av det mest spennende med PSVR2 er kontrollene. Playstation VR2 Sense kontrollene skiller seg kraftig ut fra det vi har sett tidligere til det gamle headsettet. Det mest fremtredende er at disse har fått et kuledesign. Hver kontroll har et pistolgrep, og du har alle knappene du kjenner igjen fra de klassiske PS håndkontrollene. Playstation VR2 Sense har også spaker for bedre bevegelse.

Spill for Playstation VR2

Det er allerede annonsert flere nye spill som er kompatible med PSVR2. Blant disse finner du Horizon Call of the Mountain, No Man’s Sky, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2 Retribution, Resident Evil Village, Firewall Ultra, STAR WARS: Tales From the Galaxy’s Edge og Demeo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *