Terje E.

Godt samliv? Så ofte bør han henge ut med vennene

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Har du vanskelig å forstå kjæresten eller mannen din sitt behov for å være sammen med vennene sine i tide og utide? Ny forskning viser at det er nettopp vennene som holder ham glad og fornøyd. Et ledd i å unngå skilsmisser er å være generelt glade og fornøyde.

I stedet for å føle deg nedprioritert når partneren din igjen skal møte vennene istedenfor å massere tærne dine på sofaen så bør du lære å se det som en investering og ikke se på det som at det er en skilsmisse på gang. Det er nemlig det som er med på å gjøre ham lykkelig og holde ham frisk, og dermed også gjøre ham til en god kjæreste eller mann.

Det må gjerne innbefatte mosjon
Det er professor Robin Dunbar fra Oxford University som står bak en ny rapport som bygger på hans egen forskning. Han konkluderer med at menn i gjennomsnitt bør møte vennene et par ganger i uken. Det bør være fire venner involvert og det må gjerne være mosjon som f.eks. fotball, men også andre sosiale aktiviteter er gode.

Ifølge undersøkelsen er menn som holder sine sosiale aktiviteter ved like generelt sunnere, har lettere for å komme seg etter sykdom og blir mer gavmilde.

Tross dette positive resultatet så svarer to av tre menn som er med i undersøkelsen at de bare klarer å møte vennene sine en gang i uken mens en tredjedel svarer at det ikke engang kan skje så ofte som en gang i uken.

Det er ikke nok med Facebook
venner-mannUndersøkelsen viser også at menn generelt bruker en stor del av dagen sin på å holde kontakten med venner på blant annet sosiale medier og over telefon. Men dette er dessverre ikke nok til å oppnå de gode helsemessige resultatene, konkluderer forskeren.

Har mannen din etter hvert gitt opp å få lov til å forlate hjemmet for å møte vennene flere ganger i uken? Og snakker han om at det ikke går an i lengden. Da bør du kanskje overraske ham ved å sette opp en avtale med vennene hans i nær framtid og bare be ham om å komme seg av sted og hygge seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *