Terje E.

Sammenlikne priser på catering

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Hos Cateringo kan du sammenlikne priser på catering. De har valgt ut 10 erfarne cateringer gjennom en lang prosess, som får lov til å selge maten sin gjennom dem.

Frem til nå har de servert over 3900 fornøyde kunder, og leverer lunsj til over 250 bedriftskunder hver dag. Det er tydelig at kundene liker konseptet; ikke bare sparer de tid på å lete etter den rette cateringen – de finner også Norges største meny på Cateringo.

”Tanken bak Cateringo var at både bedrifter og private skulle få en enklere metode å bestille catering på”, sier gründer Thomas Næss Thoresen. ”Det var da jeg selv skulle bestille mat til et arrangement på jobben at jeg forstod at dette må kunne gjøres enklere – og bedre!”.

Etter snart ett år med virksomheten er svaret klart. Cateringo har løst et problem mange har slitt med, spesielt de som skal finne catering i Oslo og omegn. Frem til nå er det levert nydelig mat til bryllup, dåp, konfirmasjon og feiringer av alle slag. Thomas tror markedet bare blir større.

”Når store mataktører åpner for at flere gjør seg kjent med matbestilling på nett, er det ikke lenge før kompisgjengen i kollektivet bestiller catering levert til festen. Det trenger ikke å koste så mye, spesielt når man kan sammenlikne priser på ett sted”, sier han lurt.

Thomas forteller at de også har utvidet til å bistå med utleie av servitører, dekketøy og bestikk samt eventplanlegging og lokaler. Med andre ord, du finner alt på ett sted og de hyggelige folkene i Cateringo hjelper deg helt kostnadsfritt.

”Dette var bare en naturlig forlengelse av konseptet. I stedet for at kundene må lete lenge og forhøre seg rundt får de nå hjelp til hele arrangementet fra oss. Vi har et samarbeid med flere flotte lokaler hovedsakelig i Oslo. På den måten kan vi hjelpe kundene med leie av lokale, oppdekking, servering og selvsagt maten”.

Det neste på planen er å hjelpe enda flere kunder i Oslo og Akershus med å gjennomføre det perfekte eventet, før de potensielt utvider til andre byer i Norge.

”Vi er allerede i dialog med flere samarbeidspartnere i Stavanger, Trondheim og Bergen, men det er i Oslo det største behovet ligger. Derfor skal vi bli størst og best på catering og events i Oslo, før vi utvider med full styrke”.

Det blir spennende å se hvor det bærer for Cateringo. I mellomtiden kan vi i alle fall spare tid og penger på å bestille mat gjennom dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *