Terje E.

Savner du 90-tallet? Vi mimrer det hellige tiåret

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Å se tilbake på 90-tallet i Norge kan gi oss et nostalgisk tilbakeblikk på en tid som mange husker med glede. Her er fire ting som var populære på den tiden, inkludert Norgesautomaten som var nettopp kommet som fysiske spilleautomater på norske kjøpesentre, bensinstasjoner, og andre steder.

Musikken

90-tallet var en tid da popmusikk og boybands herjet på hitlistene. Grupper som Backstreet Boys, Spice Girls og NSYNC var populære blant ungdommer, og man kunne også høre på artister som Britney Spears, Christina Aguilera og Mariah Carey. I Norge var artister som Morten Abel, Bjørn Eidsvåg og Jokke & Valentinerne populære. Vil du lytte til musikken? Lytt på 90-tallsmusikk på Spotify.com

TV-programmene

På 90-tallet var det mange populære TV-programmer som samlet hele familien rundt TV-skjermen. Barna kunne se på serier som «Teenage Mutant Ninja Turtles», «Power Rangers» og «DuckTales», mens de voksne kunne kose seg med «Hotel Cæsar» og «Mot i Brøstet». Quizprogrammet «Jeopardy» var også svært populært på den tiden. TV2 og NRK (gratis) har i dag streamingplattformer som lar deg se mange av de «gamle» programmene på nett.

Mote

På 90-tallet var det visse motetrender som var svært populære blant ungdommer. Vi husker kanskje de høye platåskoene, de vide buksene og de fargerike genserne. Grunge-stilen med sin røffe og avslappede look var også populær på den tiden.

Spill

På 90-tallet var spillindustrien i full fart, og mange husker nok de populære spillkonsollene som Super Nintendo, Sega Mega Drive og Playstation. På denne tiden var også Norgesautomaten blitt introdusert som fysiske spilleautomater på kjøpesentre, bensinstasjoner og andre steder i Norge. Dette var et av de første spillene som ble tilgjengelig for nordmenn i denne formen, og det ble raskt populært. Spillerne kunne vinne gevinster og ha det gøy samtidig. Man kan fortsatt spille Norgesautomaten i dag på nett via www.norskeautomater.com

Å se tilbake på 90-tallet er en morsom måte å gjenoppleve barndomsminner og reflektere over tiden som har gått. Det var en tid med mye spennende utvikling, og det var mange nye trender og teknologier som ble introdusert. Norgesautomaten var en av de mest populære nye spillene på den tiden, og den fortsatte å være populær også på 2000-tallet da den ble tilgjengelig som online-spill.

WE LOVE THE 90s!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *