Terje E.

Sector Alarm

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Slik har folk fått hjelp fra Sector Alarm.

Første historie

Når Agneta akkurat har avsluttet en hyggelig fødselsdagmiddag med familien løper hennes sønn bort til henne med pusten i halsen. Han sier at Sector Alarm har ringt ham for at huset hjemme hatt innbrudd. Agneta hadde sin telefon lengst ned i vesken og hadde ikke hørt at den ringte. «Flaks at også min sønn sitt telefonnummer var registrert hos Sector Alarm, sier Agneta etter hendelsen.

Agneta har hatt hjemmealarm i flere år, men har aldri tidligere hatt innbrudd i sitt nåværende hus. Grunnen til hvorfor hun tror hun ble rammet denne gangen er at hun glemte å sette opp klistremerker på de nye vinduene. Statistikk viser at innbruddstyver heller velger hjem uten alarm enn hus med alarm. I dette tilfellet, når dekalene ikke satt på plass, trodde tyvene sikkert at huset var uten alarm, forteller Agneta. Så fort alarmen gikk i hallen forlot tyvene boligen og fikk ingenting med seg. Huset ble forlatt med et rotete soverom og skader på fasaden ved altandøren samt vinduet de tok seg inn gjennom. Men de fikk ikke med seg noe.

Andre historie

Et igjenglemt tent adventslys holdt på å forårsake en brann i et rekkehus i Alingsås. Med kundens hjemmealarm fra Sector Alarm og en handlekraftig nabo kunne man redde situasjonen. Ta del i familiens egen fortelling i denne filmen.

Når familien skaffet alarm var det først og fremst innbrudd de ville beskytte seg mot. Men etter at de glemte et levende lys på kjøkkenbordet var de meget glade for at alarmsystemet deres inkluderte brannbeskyttelse med kamera- og røykdetektorer. Kombinasjonen med Sector Alarm og at naboen var raskt å slukke brannen var det som reddet hele situasjonen. Ellers er det vanskelig å vite hva som hadde skjedd, sier kunden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *