Terje E.

Seks tegn på at du bør avslutte forholdet deres

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når er det nok? Hvor lenge skal du fortsette å gi forholdet ditt en sjanse til før det er i orden å si stopp og gjøre det slutt? Her er det tegnene.

Det kan være vanskelig å avslutte et forhold, særlig hvis det har vart mange år. Ofte henger vi fast altfor lenge fordi vi kanskje forsøker å lappe på forholdet eller fordi vi kanskje bare forsøker å utsette smerten ved brudd.

Her er seks tegn på at det snart er på tide å avslutte forholdet. Kan du nikke gjenkjennende til flere av dem er det noe du bør ta svært seriøst.

1) Du føler deg ikke bra sammen med ham

Du har det dårlig med deg selv i selskapet hans. Det kan være godt med motsetninger i et forhold, men det er forskjell på å bli inspirert til å være et bedre menneske og det å føle seg slaktet og utilstrekkelig. Det kan være vanskelig å sette en finger på det som er galt i starten, men hvis du får det dårlig med deg selv og blir usikker så er det på høy tid å komme ut av forholdet.

2) Du kan ikke se fro deg en framtid med ham/henne

Uten at giftermål har kommet på tale så bør du i det miste kunne se deg selv med partneren din et år eller to i fremtiden før det kan være snakk om at det er noe å bygge på. Du kan selv komme til å såre partneren din hvis du dypest sett vet at det ikke er dere to om noen måneder. Så gi heller slipp med det samme, det er tross alt det minst smertefulle for dere begge.

3) Du har fokuset ditt på andre

Blir du konstant småforelsket i andre omkring deg og har du vanskelig med å fokusere helt og holden på partneren din? Hvis du kontant overveier om gresset er grønnere på den andre siden er det et tegn på at du ikke får det du har bruk for av din nåværende partner. Bli bevisst omkring det og finn ut hva det er du mangler. Hvis ikke ham/hun du er sammen med noensinne kommer til å kunne gi deg det så bør du komme ut av forholdet straks.

4) Du blir aldri veldig glad for å se ham/henne

I starten bør magen nesten svømme over av sommerfugler og slik vil det naturligvis ikke fortsette med å være. Men hvis du absolutt ikke føler noen glede når din nåværende partner kommer inn døren så skal det muligens ikke være dere to fremover.

5) Du stoler ikke på ham/henne

Hvis du aldri har ro i kroppen angående det han foretar seg når han er ute av åsynet ditt og har du bruk for å sjekke hans ferdsel på nettet og telefonen så har du et seriøst problem med å stole på ham/henne. Om du har en grunn til det eller ikke så kan forholdet deres ikke fungere slik i lengden. Ta en prat, og kan dere ikke løse det, er det bedre å skilles.

6) Kranglene dere er ubehagelige

Krangler er faktisk en naturlig del av de fleste forholdene. Det skal slipes bort kanter og det er svært vanlig. Det kan ikke unngås at det innimellom ender i gråt. Men kranglingen dere skal ikke være direkte ubehagelige. Det er ikke i orden hvis du føler deg tilsvina og tråkket på, eller at din kjæreste konstant hakker på deg og snakker stygt til deg. Dere skal behandle hverandre respektfullt og kan dere ikke det bør dere ikke være sammen. Det tærer for mye på psyken deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *