Terje E.

Slik blir du enkelt en god kysser

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Sexologer mener at vi normenn kysser altfor lite og noen ganger også altfor dårlig. En av kjepphestene deres er at vi i det hele tatt skal bli bedre til å flørte og det finnes det råd for.

Hvordan blir vi bedre til å kysse?
I måten vår å være sammen på kroppslig og seksuelt er mannen penetrerende og den aktive i kulturen vår. Vi har i det hele tatt ikke en sterk kyssekultur og heller ikke en særlig kroppslig eller flørtende kultur. Vi har heller ikke mye øyenkontakt. Det er det samme med kysset. Det finnes kulturer hvor man bruker kysset mer. Vi bruker mest av alt tantekysset og så kysser vi kanskje mer intenst i akten, men vi bruker det ikke som uttrykksform.

kyss-bedreI India bruker man kysset til en del av energiutvekslingen mellom et par. Forstått på den måten at mannen penetrerer nede og kvinnen penetrerer oppe. Men i vår moderne verden flyr vi jo ikke rundt og er «religiøse» i et kyss, men rent teknisk er det en skikkelig god måte for en mann å lære å kysse på, å være mer tilbakeholden. Det er akkurat som når du sitter og kjæler med kjæresten din så gjør du det slik du i virkeligheten gjerne selv vil at du skal få det. Og når en mann holder igjen vil han forstå hvordan hun gjerne vil kysses. Mykt, hardt, med tunge eller uten, våt eller …?

Legg merke hva hun gjør og kanskje kom med en spontan innskytelse selv. Hvis man ikke prøver noe nytt så utvider man aldri repertoaret sitt og så blir man bare blenderen som roterer inne i munnen tre ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *