Terje E.

Bedre datingprofil – Viktige tips

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Du logger inn på datingprofilen din i håp om at innboksen bugner med interesserte beileres serenader som forsøker å vinne hjertet din. Du holder pusten et øyeblikk, men akk og ve, til din store skuffelse er innboksen tom. Det er som om datingprofilen din er gått i stå og du lurer på om du ikke bare skulle stenge profilen din.

Vi kommer her med gode råd til netdateprofilen din og det første rådet er at man skal være tålmodig.

Tålmodighet
Det blir ofte beskrevet som en dyd og det gir i alle mulige andre sammenhenger god mening at man skal være tålmodig hvis man gjerne vil oppnå ett eller annet, det samme gjelder faktisk kjærligheten.

Ofte er det slik med dating generelt at folk er for utålmodige, men kjærlighet er jo det største i livet. Kjærlighet gjør oss lykkelige, derfor er det ikke realistisk når folk tror at man etter en måned på nettet finner den store kjærligheten. Så det gjelder å ha is i magen når nettet er veien til kjærligheten, og ikke gi slipp for raskt. Men hva nå hvis man er tålmodig, men fremdeles ikke har fått noen beskjeder?

Ærlighet
Sannhet sies å være skummelt, men skal man nettdate så kan man nesten ikke være for ærlig, men også bare nesten.

Sex skal for eksempel snakke om, særlig hvis man er glad i sex og det betyr mye for en. Man trenger ikke pensle det ut, men man kan skrive at sex og intimitet betyr mye for en.

Det som mange nok synes er en fordel ved nettdating er at man raskt kan få et innblikk i hvordan folk er, det de interesserer seg for, og ikke bare hvordan de ser ut. Derfor er det innbydende viktig at man er ærlig omkring hvem man er og hva man interesserer seg for.

Vær ærlig, det kommer du lengst med. På ett eller annet tidspunkt skal du møte personen bak skjermen og man blir dumpet hvis man har løyet.

I stedet for å skrive noe for å få oppmerksomhet, skal man være bevisst om hvorfor man er på nettdating – det er for å finne kjærligheten. Så selv om at man tenker at det er noe ved en som kanskje ikke er attraktivt blant majoriteten så er det viktig at man står ved det og skriver det, for det er en liker deg som den du er.

Hvis du legger merke til de, så er alle på datesider bare festrøykere. Men er man røyker, så er man røyker.

Les også: Gå ikke på date uten videre

Hvem er jeg?
Det finnes ikke en formel på det man skal skrive om seg selv, men man skal i utgangspunktet forsøke å finne inn til kjernen av hvem man er. Det kan være grenseoverskridende for mange mennesker å skulle beskrive seg selv som den de er. Vi vil gjerne framstå vakre og unge, men hvis du vil finne den eneste alene så gjelder det å vise hvem du er.

Hvis du søker arbeid kan du risikere å få et avslag fordi du ikke passer med profilen din, slik er det også med nettdating. Men det handler om å tørre være åpen for det er alltid en til oss alle sammen.

nettdating-profil-bilde-kjarlighetDet er altså ikke noen helt lett oppgave å beskrive seg selv, men det er faktisk lettere enn man tror. For datingprofilen din skal avspeile hvem du er på en ganske alminnelig kjedelig onsdag.

Folk søker det som passer med temperamentet deres så fortell endelig hva du gjør av helt vanlig hverdagsting. Man skal jo ikke lete etter en som løper maraton hvis man selv er typen som setter avtrykk i sofaen.

Man skal altså med en malers nøyaktighet beskrive seg selv, det er fokus, da unngår man en klassisk feil. Mange skriver at de søker det og det, men de skal heller skrive det de kan by på. Hva har du å gi? Og ikke bare, hva vil du ha.

Barn
Det er enormt viktig å fortelle hvor mye barn betyr i ens liv. Det er nemlig mange som blir overrasket over hvor mye tid de tar når man har datet litt. Når man velger en person så velger man hele pakken. Har den du vil date tre hunder så er det slik det er, de blir ikke avlivet eller forsvinner.

Sist men ikke minst
Vi kommer selvfølgelig ikke utenom det, bildet. For hva er en tålmodig og ærlig nettdate uten et profilbilde? Høyst sannsynlig langt vekk fra en date, så vi gir et godt råd angående profilbildet.

Man skal finne et bilde som viser hvem man er. Ikke få laget et retusjert profesjonelt bilde, det kan alle gjøre. Det skal vise hvem man er og det skal maksimum være to år gammelt. Det er veldig mange kvinner som velger fem år gamle bilder. For det er flott å få høre at man er pen , men tør du gå ut og vise hvem du er?

Noe starte med når du skal fylle inn profilen din:

 • Hvor bor du i landet?
 • Hva arbeider du med?
 • Har du barn?
 • Vil du ha barn?
 • Vil du ha flere barn?
 • Liker du dyr?
 • Hvordan er helsen din?
 • Er kost og helse viktig for deg?
 • Hvilke hobbyer har du?
 • Er du spirituell?
 • Liker du å lese bøker? Eller er du mer er tv-typen?
 • Hva elsker du ved deg selv? Er du en god venn? Omsorgsfull? Morsom?
 • Hva er drømmene dine? Vil du gjerne se verden? Flytte på landet en dag?
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *