Hyttemann

Større hytte med hems?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

hems-hytteNår du skal bygge hytte så handler det ofte om å bygge mindre enn et hus men mer komfortabelt enn huset ditt.
Utfordringen ligger i å utnytte plassen for å få optimal komfort og ikke minst plass.
En av måtene du kan få mer plass er å få deg en hytte over 2 plan, mange velger da å gå for en type hems. Dersom du har barn eller barnebarn så kan du være sikker på at en hems faller i smak hos de små.  En hems koster som regel ikke så mye som en hytte over 2 plan men kan gi deg mye større areal enn en hytte på 1 plan.

Åpen eller lukket hems?
Det finnes flere måter å bygge en hems på, noen velger en åpen hems mens andre velger en lukket hems. Dersom du skal ha en liten hems så anbefales det at man har en åpen løsning for å få mest lys inn til hemsen, i tillegg til at det gir hytta et godt utseende. Dersom du planlegger en stor hems så anbefaler vi en lukket løsning, forutsatt at du har vinduer inn til hemsen. Hemsen blir et best oppholdsrom dersom du har lys inn til hemsen.

Dele hems inn i flere rom
Noen velger en såpass stor hems at det er mulig å dele inn i rom, fordelene med dette er mange. Du kan få flere soveenheter som gjør hytten mer attraktiv for gjester men også den dagen du eventuelt bestemmer deg for å selge hytta videre.

Velge riktig hemstrapp?
Når man skal bygge en hems så er det viktig at du tenker på at den skal spise opp minst mulig plass. Da snakker vi om trapper, noen trapper spiser opp unødvendig mye plass.  I tillegg så bør man være opptatt av at trappen er trygg og ikke minst barnevennlig. Du finner et bredt utvalg hemstrapper her.  Du bør også tenke på at trappen ikke skal ødelegge stilen i hytta, derfor bør du velge en trapp som ikke bryter med stilen som hytta representerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *