Terje E.

Sushi i butikk – Rask mat

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Sushi er noe som svært mange nordmenn koser seg med og underskrevede har vært å testet ut Sushi hos Rema 1000. Dette dog med en smule skepsis da nettopp en av nøkkelfaktorene for god sushi er at den er fersk. Men nå har det gått så mye rykter om at den sushien man får kjøpt i butikker er så god, så da tenkte vi at det var på tide med en skikkelig test for å avkrefte eller bekrefte ryktene.

Vi trasket opp til Rema 1000 i Torggaten i Oslo, der kunne vi velge mellom 6 biter,10 biter eller hele 20 biter. Vi gikk for brettet med 10 biter, dette pleier akkuratt å være litt for mye til en sulten person. Vi sjekket produksjonsdato og den var laget dagen før. Deretter grabbet vi med oss et par Munkholm før vi skulle testsmake disse godbitene.

rema-1000Vi var forbredt på det værste, men disse sushibitene så jo faktisk helt greie ut. Vi fikk med et par pinner på kjøpet også som er veldig handy. Til vår store overaskelse så smakte Rema 1000 sin sushi som nettopp sushi. Det fulgte med en deilig og god Wasabi, etterfulgt av litt soya. Det var ikke samme opplevelse som å sitte på Alex Sushi i Oslo, men til å være kjøpt på Rema 1000 så var dette virkelig ikke ille. Prisen på 85,- kr syntes vi forsatt var litt stiv, det er ikke noe en har råd til å spise hver dag.

Så dersom du har en Rema i nærheten og ønsker et kjapt men ikke billig måltid så kan nettopp dette være tingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *