Hyttemann

Timeshare hytte!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Mange som eier hytte bruker den kun noen få uker i året, dette er noen svært dyre uker. Det finnes dog. en mulighet for å spare penger men også få en bedre komfort. Den siste tiden har det blomstret med såkalte aksjehytter hos resorts på steder Hafjell,Trysil og Geilo.  I syden så kjenner vi disse leilighetene som «Time Share». Det betyr i praksis at du betaler en mindre sum enn du ville gjort om du skulle kjøpt den selv. Den enkleste måten å forklare det på er at du spleiser på en leilighet sammen med andre, dermed får du kun et gitt antall uker per år.

Fordeler med «Time Share»

 Fordelen er klart prismesig og kvaliteten du får. Du kan få veldig mye for pengene sammenlignet med dersom du skulle kjøpt en. Dessuten så har du muligheten til å enkelt leie ut leiligheten dersom du ikke skulle klare å bruke den, dette kan være penger som kan komme godt med.  I tillegg så pleier disse leilighetene å ha flere tjenester som du ikke vil finne hos en privat hytte. Dette kan være alt i fra vasketjenester til at hytta er varm når du ankommer.

 Ulemper med «Time Share»

En av de største ulempene er at du ikke har fleksibilieten du har når du eier hytten selv. Du må bestemme hvilke uker du ønsker å ha hytta fast. I tillegg så er det begrenset hvor mye personlig preg du kan sette på hytta siden den teknisk sett ikke er din. Det blir omtrent som du har forhåndsbestilt hotell flere år i forveien.

Som du skjønner så passer dette ikke seg for alle men for noen mennesker kan dette være midt i blinken. Et annet godt tips hvis du leter etter en «Timeshare» leilighet på fjellet er at du går for de litt eldre leiligheten. Disse er mye billigere slik at du vil få mer for penga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *