Terje E.

TOP-5 steder hvor man finner en fremtidig kone (ektemann)

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

I denne artikkelen vil vi snakke om de mest lovende stedene hvor man har en stor sjanse å møte den personen det kan bli mye mer alvorlig med enn noen uforpliktende korrespondanse i sosiale nettverk eller et par kvelder på kino «med fortsettelse».

  1. Online. Matchmaking tjenester

Vi begynner med nettsteder som har blitt svært populært i de siste årene. Bare forestill deg at hensikter, ønsker, interesser, fortid og nåtid – alt er nøye tatt hensyn til, og en muligens dødelig, eller rett og slett dum feil er utelukket fra begynnelsen. Disse nettstedene vi snakker om er seriøse datingsteder og lignende tjenester  – slike datingsteder eksisterer for de som er fast bestemt på å legge ensligheten på hylla. Hvis man er på utkikk etter et seriøst forhold, vil man ikke bli tilbudt en lettsindig  flokse (eller en snedig casanova). Og hvis man drømmer om barn, vil man ikke kaste bort tid med å møte de som har lyst til å forbli barnløse.

  1. Offline. Turisme

Mange enslige menn og kvinner flykter til andre steder og andre land. De leter etter nye inntrykk, nye krefter og nye bekjente. Vi anbefaler deg det samme hvis du er ensom og dagens liv ikke er veldig rik på «eventyr». Hvis noen har lagt merke til at du reiser alene – ha friskt mot! Endelig er en reisende person en som er så åpen for alt nytt.

  1. Offline. De stedene hvor det fins folk som deler dine interesser

Hvis du elsker teater – full fart forover til premieren på en ny opera! Hvis livet ditt er sport, bli kjent med representanter for motsatt kjønn på idrettsklubber, treninger og konkurranser. Elsker du bøker? Gå til møter med forfattere, presentasjoner av nye verk. Ja, du går sikkert til steder du er veldig interessert i. Ikke glem følgende – det er ikke bare din hobby nå, der finner du også en maksimal konsentrasjon av folk som vil forstå deg uten ord. Først når det gjelder denne hobbyen, og så … På en felles interesse kan man bygge hele livet!

  1. Online. Andre steder hvor det fins folk som deler dine interesser

Sosiale nettverk. Her gjentar vi det som står i forrige avsnitt. Grensen mellom den virkelige og den virtuelle verden blir stadig mer utydelig. Den sistnevnte er fortsatt flott fordi det er lettere å være deg selv på nettet, med alle fordeler og ulemper, ønsker og intoleranse. I tillegg er det meget praktisk for de som har for lite tid for seg selv i det virkelige liv og for de som ikke er i stand til ”å begynne å danse” ved å stå ansikt til ansikt med en person.

  1. Dine venner og venners venner

Du vil bli overrasket over hvor ofte det faktisk skjer at folk kjenner hverandre i mange år, og så plutselig flammer det opp ”noe” mellom dem. Man kan kommunisere med en person i årevis og bare le av tanken på at han/hun er den fremtidige ektefelle og kjærligheten for hele livet. Livet er uforutsigelig som guds luner.

Vi vet aldri hva som venter på oss rundt neste sving. Kanskje ikke noe nytt. Men dette er ikke den siste svingen. Vær åpen! Og ikke glem at skjebnen bare hjelper de som hjelper seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *