Terje E.

Humoristen: USA frykter amerikanske tilstander

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Økende ulikhet, utbredt fedme og groteske kosmetiske operasjoner har gjort USAs innbyggere redde. «Vi ser de amerikanske skremmebildene og det er ikke dit vi vil», uttaler en lokal butikkeier.

Finanskrisen, krigene i Irak og Afghanistan samt en dokumentar om en kvinne som vil operere seg selv for å ligne en bever, har fylt USA med frykt.

«Hele livet mitt har jeg tenkt at USA var verdens beste landet å bo i, men nå føler jeg at vi er på vei mot amerikanske tilstander», innrømmer Thomas Lee Lopez som driver en klesbutikk med sin kone, Peggy, i den lille byen Celina i Ohio.

«Det har blitt flere hjemløse her i byen. De er også blitt tykkere. Men det verste er nok videoen», forteller Thomas Lee Lopez med et gys. Peggy tar over og beskriver det fem minuttene lange YouTube-klippet som i løpet av to uker har fått over fire millioner seere.

Den amerikansk drømmen er en bever
usa-amerikanske-tilstander«Man ser en helt grotesk kvinne som snakker om hvordan den amerikanske drømmen for henne betyr at hun kan få ligne på en bever. Derfor har hun fått laget seg kjempetenner, et slags kunstig hareskår og pels over hele kroppen. Neste operasjon skal gi henne en enorm flat hale slik at hun kan svømme rundt i de lokale elvene.»

Peggy Lee Lopez rister på hodet. Hun tror ikke at USA`s grunnleggere hadde forestilt seg at landet skulle få amerikanske tilstander.

«Svenske tilstander, ja, kanskje, med den omfattende politiske korrektheten og den massive innvandringen. Eller kanskje meksikanske tilstander med all den narkotikaen som flyter i gatene. Eller et DDR med NSAs konstante overvåking, datainnsamling og mistenkeliggjøring. Men ikke dette», sukker hun.

Hjelp fra Dagbladet-lesere
Det ubehagelige bildet bekreftes av norges ambassadør til USA, Kåre R. Aas.

«USA har visse problemer som kan føre til amerikanske forhold hvis ikke de gjør noe snart», innrømmer ambassadøren og understreker at han og ambassadens ansatte naturligvis er i full gang med å hjelpe amerikanerne til å unngå denne katastrofen.

«Vi har tilkalt en delegasjon av middelaldrende Dagbladet-lesere som skal gi råd til USAs myndigheter når det kommer til å fremme næringsrik økologisk mat, indre verdier og treleketøy», forteller Kåre R. Aas som også ledsager en delegasjonen til Pentagon hvor leserne skal holde foredrag under tittelen «Med fred som våpen=: En skrift mot det militærindustrielle helveteskomplott».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *