Hyttemann

Utviklingen i Hemsedal

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden
Tror dere det gode markedet for «luksushytter» (10 mnok+) i heisnære områder i Hemsedal kommer tilbake noen gang ? F.eks Skarsnuten området. Og hvilke andre kvaliteteter enn heisnærhet vil hyttekjøpere være på utkikk etter?
Hemsedal er en så bra destinasjon at det markedet kommer tilbake. Det er bare et spørsmål om tid. I tillegg til heis blir langrenn og sykkelmuligheter viktigere og viktigere
1. Nei – dvs ikke slik det var i perioden opp mot 2007. Da var det slik at mange hadde et disproposjonalt forhold til hvor rike de egentlig var. Det er gjerne hos folk som tror de kommer til å blir rike som har en tendens til å betale ukritisk mye for eiendom. Når man samtidig har tilnærmet ubegrenset tilgang på lånte midler – vel da blir det noen ekstreme utslag. 2. Ja Norsk økonomi er inne i en usannsynlig positiv periode -som sannsynligvis vil være i flere 10-år fremover. En slik økonomi vil hvert år produsere en og annen med svært så gode inntekter. D.v.s. at det også fremover vil finnes kjøpere til prosjekter + 10 mill og mer, – men ikke i det ukritiske omfanget vi så frem til 2007. Et prosjekt som prises til +10 mill må dermed ha «alle» kvaliteter på plass, – inkl. statuselementet.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *