Hyttemann

Varmepumpe på hytta!

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Varmepumper er blitt svært populære i Norge, både til hjem og hytte. Ved å installere en varmepumpe på hytta så holder du ikke bare hytta varm på en svært energieffektiv måte men du sparer miljøet. I tillegg så vil en varmepumpe gi hytta en god temperatur som gjør at hytten vil holde seg bedre enn den ville gjort uten varmepumpen. Vi har samlet alle fordelene som en hytteeier kan oppnå med en varmepumpe installert.

Du kan fjernstyre varmepumpen

Svært mange varmpumpesystemer kommer i dag med et system som gjør at du kan aktivere den via SMS. Det betyr f.eks at du kan sende en SMS når du setter deg i bilen på vei til hytta slik at hytta er varm når du ankommer.

Varmepumpen sparer strøm

Dersom du har elektrisk varme i dag på hytta så kan du redusere energibruket med helt inntil 75%. Vi anbefaler å kombinere varmepumpe med en god peis. Da får du det beste av begge produktene, varmen fra varmepumpen og følesen av peisen.

Varmepumpen er god for strukturen til hytta

Dersom du holder en temperatur i hytta på rundt 5 grader året rundt så vil du bevare bebyggelsen til hytta. Med andre ord så vil hytta ha det bedre hvis du har en varmepumpe installert.

Et grønnere produkt

Varmepumpen er et grønt produkt som vil si at det er mer miljøvennlig enn andre alternativer. Så ikke sparer du kun deg selv for høye regninger men du sparer miljøet også.

Så hvor mye koster disse vidundrene? De koster fra 20000,- kr og oppover. Prisen avhenger av litt av hvordan type og bruk av varmepumpen. Dette må bli betraktet som en investering fremfor en utgift.  Du kan lese mer om pris på varmepumper her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *