Kan man få åpnet kontoen igjen?

En tråd i 'Adsense' startet av Dag Frogner, 6 Nov 2009.

 1. webpiken

  webpiken Medlem

  Innlegg:
  387
  Vær klar over at denne kontoen med størst sannsynlighet også vil bli stengt. De har ganske avanserte rutiner for å kjenne igjen folk.
   
  let100 liker dette.
 2. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Jeg så bare andre erfaringer fra dette forumet hvor folk hadde gjort det samme og ikke fått noen problemer i det hele tatt.

  Hva skal man ellers gjøre da?

  Kanskje samboeren min blir en Adsense-bruker snart. :D
   
 3. webpiken

  webpiken Medlem

  Innlegg:
  387
  Selvsagt kan det være at man havner under radaren, men etter det jeg har erfart vil kontoen ofte stenges igjen. Og det trenger ikke å skje med en gang, i de sakene jeg kjenner til har det variert fra å ikke bli godkjent i det hele tatt til å bli stengt 1 år etter godkjenning.

  Utforske andre annonsemetoder kanskje?
   
 4. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Det har jeg gjort, men finner ikke mange relevante kampanjer relatert til trommer hos f.eks Tradedoubler, Guava Media osv osv...

  Kanskje du har noen tips?
   
 5. Erlend Medlem

  Innlegg:
  1.967
  Hva med å inngå en avtale med en nettbutikk som selger trommer osv? Kan jo være en god idé om det lar seg gjøre.
   
 6. KristianM Medlem

  Innlegg:
  155
  Jeg fikk også kontoen min stengt for en stund siden, men var mye rot med bots osv. på serveren rundt det tidspunktet den ble stengt, så regner med det var derfor.

  Fylte ut et skjema hos google for gjenåpning av kontoen i går, så får vi se hva som skjer :)

  Verdt et forsøk....
   
 7. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Du kan jo gjette hva jeg bruker x antall timer på hver uke...men det er noen som bruker finanskrisen som unnskyldning ennå og de har ikke mye å rutte med på markedsføringsbiten. Desverre velger de kun å annonsere på de aller største (og dyreste) stedene i stedet for hos f.eks meg hvor de faktisk får mye pr for en rimelig penge.

  Bare det å få de på telefon (for det er ingen som svarer på mail, det har de ikke tid til) kan ofte ta flere uker. Er pga dette at jeg har satt opp affiliate-bannere selvom jeg helst vil ha nettbutikker som annonserer her...:(
   
 8. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Jeg fylte ut et langt skjema hos Google for å (igjen) prøve å få åpnet kontoen min igjen. Sist hørte jeg ikke noe mer. Etter et par dager får jeg en mail hvor dette står i starten av mailen:

  Hei.

  Takk for at du kontaktet Google AdSense.

  Dette er en automatisk svarmelding for å informere deg om at vi har mottatt e-posten din.

  På grunn av mange e-postmeldinger kan vi dessverre ikke svare personlig på denne meldingen. Derfor ber vi deg, i stedet for å svare på denne meldingen, om å lese det nedenstående for å få mer informasjon om ugyldige klikk.

  – Hvis kontoen din ble deaktivert på grunn av ugyldig klikkaktivitet, kan du gå til for å få mer informasjon, inkluder... hele tatt har fått epost fra meg. :rolleyes:
   
  Sist redigert: 8 Feb 2010
 9. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Tror jeg gir opp hele adsense snart...

  Har fortsatt ikke hørt noe som helst fra Google, og kontoen er fortsatt deaktivert.

  Noen som har tips til hvordan man kan komme i kontakt med de rette folkene hos Google?
   
 10. Alf Medlem

  Innlegg:
  155
  De er knallharde på slikt. At du ikke hører noe er sikkert fordi saken er lukket, og at de ikke gidder å gå inn i en evigvarende diskusjon. Ser på utenlandske forum at det er vanlig å ha mange kontoer i tilfelle en blir stengt, men vet ikke hvordan de gjør det praktisk
   
 11. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.956
  Da kan du glemme den kontoen. Kanskje du kan få noen andre til å åpne konto i sitt navn som du kan bruke på sidene dine.
   
 12. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Men om jeg oppretter en konto i f.eks samboeren min sitt navn, men setter url til samme som jeg har søkt på, så vil de vel bare gjenkjenne denne og dermed gi avslag? Med avslag så mener jeg å ikke svare på noe som helst, for man får jo aldri tilbakemelding fra de bortsett fra de standardsvarene som epost-serveren sender ut.

  Og om jeg f.eks oppretter et nytt domene, setter kontoen på navnet til samboeren min, men bruker annonsene på mitt domene så vil de vel også merke dette?
   
 13. Erlend Medlem

  Innlegg:
  1.967
  Ja, på begge spørsmålene. Google har sine metoder for å gjenkjenne personer som prøver å bruke Adsense på et domene som er tidligere bannet.
   
 14. Bjørnar

  Bjørnar Gründer

  Innlegg:
  1.898
  jeg har ikke fått stengt kontoen min, men jeg kjøpte en webside (katalogen i signaturen) i fjor vinter, og der var adsense satt opp, men sperret av google pga innholdet ikke var i tråd (var noen lenker til sexy-shops). kategorien ble fjernet, og jeg kontakta google via skjemaet på nett, og etter å ha fått et par automatiske svar, fikk jeg faktisk svar av nordmenn som svarte, og jeg fikk igjen adsense-annonsene synlige.

  dette er ikek helt det samme, men det bekrefter i alle fall at man kan, med endel tålmodighet, få svar fra google.
   
 15. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.956
  Dette får du svar på kun ved å prøve. Hva har du å tape på å prøve? Jeg tror dessuten at den nye kontoen ikke blir stengt hvis du ikke bryter adsensereglene. Google stenger ikke kontoer uten grunn.
   

Del denne siden