Mulig genial forretningside

En tråd i 'Generell business' startet av mrroy76, 19 Des 2011.

 1. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.693
  Vel, jeg tolket det dithen at hele tråden var trolling og det var derfor jeg skrev det jeg skrev. Om du er seriøs burde du kanskje uansett droppet bildet?

  Uansett; lykke til videre! :)
   
 2. mrroy76 Medlem

  Innlegg:
  44
  Neida tråden har vært seriøs men pga mye press om å røpe noe så måtte jeg trolle litt. Liker du ikke bildet da, jeg som måtte teste mitt nye wacom brett
   
 3. Tony J

  Tony J Alle skal få

  Innlegg:
  1.509
  bildet var fint, men uklart
   
 4. mrroy76 Medlem

  Innlegg:
  44
  er stilen jeg har valgt med airbrush som gjør at det fader ut
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.970
  Jeg syns ikke at det er rart at folk er skeptiske. Jeg f.eks. får ukentlig tilbud om å være med på prosjekter som skal skape inntekter i framtida.
  Når jeg spør om konkret info så er ofte infoen "Alt er klart. Det hadde vært artig med en nettside som..., kan ikke du lage det? Så skal jeg ta meg av å promotere siden".
  Så spør jeg om hvordan siden skal promoteres så får jeg som svar "Jeg har ingen penger til promo, men Facebook er bra".
  Når man har vært igjennom 50 sånne så blir man litt hardhudet og skeptisk. Ja, kanskje du har et kjempeprodukt/ide, men hvordan skal jeg vite det hvis du ikke kan presentere ideen tydelig og veldig konkret, og ikke minst vite i detalj hvordan ideen skal promoteres? Promoteringa er enda viktigere enn ideen/produktet.
  Det er derfor det trengs en forretningsplan, fordi samarbeidspartnere skal skjønne hva du vil.

   
  Sist redigert: 20 Sep 2012
 6. mrroy76 Medlem

  Innlegg:
  44
  Jeg forstår dette utmerket godt, poenget med at jeg ikke vil ut med noe info er at det vil være veldig lett og forstå min ide, da den er enkel, men ikke gjennomført noen steder, utifra mine søk.

  Hadde jeg hatt noen her med de rette kunnskapene så hadde jeg mere enn gjerne fortalt om ideen uten noen forpliktelser. Annet enn at den/de hadde vært nødt til og skrive under på skjemaer om og holde dette hemmelig.

  Så ja jeg forstår utmerket godt at folk er skeptiske osv. Jeg skrev iallefall ikke tjen 1 million på og bli med på min ide :) Men ja jeg tror seriøst min ide har en verdi og potensiale for gode inntjeningsmuligheter
   

Del denne siden