Kjapp og trygg hosting for Wordpress

nordmenn er iPhone-gale.

Helge

Profesjonell Googlesøker
Jeg har ikke iPhone. Bruker for tiden en Nokia E72, men tar meg ut en Sony Ericsson Vivaz Pro når den kommer, så får vi se hvor lenge jeg gidder å bruke den før jeg går tilbake til E72en min <3
 

Kristine B

Medlem
Ingen iPhone her i gården, og det blir det nok aldri heller.

Om det er noen som forsøker å fortrenge utviklingen så er det vel ingen andre enn produsentene av forkjellige brikkesett. Bare et eksempel er jo Intel som sitter på sinnsykt mye bedre teknologi enn det vi har på markedet i dag, men har bestemt seg for å "vente" før de lanserer den. Er ikke det å fortrenge utviklingen vet nå ikke jeg.

Er forsåvidt enig med olafmoriarty, en telefon bruker vi til å ringe med. Min forige telefon, en eldgammel nokia som kostet meg 300kr på Lefdal uten abbonement var en flott telefon. 2-3 uker gikk det mellom var gang den måtte lades, og da brukte jeg den en hele del. Til å ringe med. En slik levetid får man neppe på noen av de forkjellige smarte telefonene der ute.

Et slikt surfebrett derimot brenner det litt mer for. Ikke fra Apple riktignok, jeg vil nok kjøre Windows jeg, men surfebrett generelt syns jeg liksom er litt smart.

(min utheving)

Jeg vil nå tørre å påstå at telefoner (i alle fall telefoner i iPhone-gata) i dag brukes til mer enn bare ringing. Vi lever i 2010 lizm :p
Jeg ringer, sender sms/mms, surfer på nettet (noe som fungerer utmerket), spiller spill, tar bilder/filmsnutter, skriver notater, handlelister, bruker den tidvis som treningsdagbok og hører på musikk/podcaster/ser filmsnutter.
 

metallian

Medlem
Joda men altså- iphone er en dårlig musikkavspiller, en dårlig PC, et dårlig kamera osv..... den kan brukes til utrolig mye, men jeg liker ikke slike mellomløsninger sånn generellt. Jeg drar heller med meg skikkelig kamera, min iPod nano(som sikkert er dårligere enn ny iphone hehe) og tar meg noen timer nettfri når jeg skal på tur :)

Smaken er som baken som kjent :)
 

picxx

Well-Known Member
Jeg har en Nokia kopi, kjøpt på grensa til Burma .. så får man mene hva man vil om den saken :D
 
Har iPhone og aldri vært så fornøyd med en telefon noengang. Angrer definitivt ikke. Hatt to stk HTC før den tid, en HTC S700 og en HTC TyTN II.

Det eneste jeg skulle ønske var at iPhone kunne ha to stk sim-kort og at batterikapasiteten var noe bedre når det gjaldt surfing.
 

eplebiten

Medlem
Som de fleste andre så bruker jeg en mobiltelefon kun til å ringe med og sende noen sms. (Det går som oftest raskere å ringe til personen enn å sende sms.) Jeg har fortsatt ikke sett en mobiltelefon som har et godt nok kamera for meg, så jeg foretrekker fotoapparatet mitt. (Det skal ganske mye til for at et mobilkamera skal bli bedre enn fotoapparatet mitt.) iPod Touch benyttes for musikk. Så jeg har i dag en Nokia som kostet meg en tusenlapp i høst.

Jeg kommer ikke til å kjøpe meg en iPhone. En iPad derimot... denne vil dekke en stor del av bruken til den bærbare for meg.
 

Ståle

Medlem
Har hatt iPhone, men bruker nå en HTC med Android. Funker bra, men iPhonen var nok hakke vassere. :)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Har HTC HD2. Best i test overalt.

Hater den som pesten. Aldri mer en windows telefon her i gården.
HTC er elendig på kamera.
25 apps i windows marketplace.
skjønner virkelig ikke hvordan denne telefonen scorer så bra på tester.

Neste iphone skal jeg vurdere.
 

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
Min iPhone ligger i fjøset, sammen med møkka.. Der har den virkelig funnet seg til rette. Virker som den trives sammen med resten av møkka.

Har en N97 i skuffa og er nå fornøyd bruker av en Google Nexus one ;)
 

testdriver

Ha det bra..
xda-developers.com, nextri. :)

HTC er litt sånn 'learn it, then love it'.. Ufattelig mange muligheter til å forandre på ting.
 

Dag Frogner

Supermedlem
Har første utgaven av iPhone og neste telefon blir nok iPhone 3GS eller iPhone 4G som visstnok kommer til høsten. Denne telefonen er nærmere en datamaskin enn en telefon vil jeg si. Joda, man ringer og sender sms og det som er vanlig på en mobil, men her kan man (om den er jailbreaket) legge inn egne skins på ikoner, bakgrunn, lyder osv og man kan også legge inn en drøss med programmer som gir deg enda flere muligheter (uten at den er jailbreaket). Bakdelen er jo at den deler egenskaper med en pc på flere områder. Den blir treg om du fyller den opp og den må også restarter fra tid til annen for at den skal holde minne i sjakk, men det er snakk om kanskje én gang hver 14. dag så ikke noe big deal.

Kjempefornøyd med min iPhone altså. :)
 
Topp