Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Tilbakemelding på nytt konsept for bloggere

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Om jeg skulle betalt for en blogg-tjeneste, sett at jeg ikke har de kunnskapene jeg selv har til å sette opp enn, så ville jeg hatt med en "blogg mentor" på kjøpet. Først av alt, så må jeg overbevises om hva fordelen med blogging er. Hva er egentlig poenget for meg? Hva med å gi med en informasjonspakke som handler om suksessfull bedriftsblogging?

Jeg tror du bør legge ut noen gode case studies. Aller helst fra Norske tilfeller, slik at folk kan muligens kjenne seg igjen i en situasjon.
 

Fredrik

Medlem
Jeg er helt overbevist om at du har det som skal til Peter. Men det er litt som Kenneth sier at du må ha noe som virkelig selger. Slik jeg anbefalte deg i går = Lag ulike sider og mål de opp mot hverandre. Se hva som funker best og videreutvikle deg derfra. Det siste bildet var forøvrig dritkult men kanskje ikke helt passer for bedriftsmarkedet???
 

Geir E.

Medlem
Pricing Tables: Examples And Best Practices | Design Showcase | Smashing Magazine

Jeg ville gått for en enkel liste med hva som er med i prisen (som i linken).

Salgsargument mot blogg.no. Blogg.no krever AdSense, AdSense fungerer sånn at du ikke har kontroll over reklamen som vises på bloggen, derfor vil du nesten 100% ende opp med å reklamere for konkurrenter.

Det finnes mange som vil ha firmablogg, og som kommer til å ville det i framtiden. Jeg ville tatt kontakt med et firma som driver med Internettmarkedsføring å prøvd å få til et samarbeid. Eks på noen bedrifter som har blogger: Stormberg, Kondomeriet, NKS blogg, Ludo mobil,

Internasjonale kule blogger, WordPress › Showcase » Ben & Jerry’s Blog (hint: WordPress › Showcase)


Ang. Pris. Jeg ville også vurdert Freemium-modellen. Gratis blogg med begrenset funksjoner mot reklame på bloggen evt. link/banner. Også betalingsløsninger for de bra funksjonene.
 

sta

Medlem
Ville tatt 3 gangen på prisene -> satset på å nå bedriftsmarkedet...

Jeg sitter også litt med denne tanken. Jeg vet ikke hvor enkelt det blir å få til noe business med 100-300kr. pr. måned pr. blogger hvis du legger opp til personlig support og at på til gir kundene dine ditt mobilnummer.

Genererer en kunde 1200kr. i året i omsetning skal det ikke mye jobbing mot denne kunden til, før at du går med tap, og da er ikke kostnaden til hosting tatt med i regnestykket.

Jeg ville kanskje vurdert å begrense supporten, om ikke annet på den rimeligste pakken og frem for ubegrenset support tilby et antall support tickets.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Ny skisse

Halla. ¨

Ny skisse. Nytt uttrykk. Noe mer seriøst. Noe mindre "one-click-to-order". Tanken er vel å flytte den selgende delen bort fra forsiden for å kunne forklare konseptet bedre over en hel side isteden for bare via et avsnitt på forsiden.

Kan dette funke altså, sånn visuelt sett?

myblogg_forside.png


MyBlogg.no_prisliste.png



---

Gjør oppmerksom på at prisene er foreløpige og at listen over features selvsagt ikke er utfyllende.

Ryktepoeng gis til alle med et vettugt svar.
 

to-ov

Medlem
Jeg likte dette meget godt!

Eneste jeg har noe å utsette på er at headingen: "Vi leverer løsninger..." kanskje skulle vært i en litt mer lettleselig font, da jeg hadde litt problemer med å se hva som stod der ved første øyekast. Dette kan dog ha mer med meg å gjøre en fonten:D

Det som hadde gjort seg på prislistesiden er feks grønne checkmarks istedet for "v" og eventuelt røde x'er der det ikke står noe, dette vil gi enda bedre oversikt i tabellen. Noa ala dette:
477190.jpeg


edit: link til større bilde: Bildr.no
 
Sist redigert:

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Teksten i det store bildet var veldig vanskelig og lese, og jeg måtte virkelig konsentrere meg for og se hva som stod der. Det kan jo kanskje være en god ting.. (men ja, den var vanskelig og lese.)

Også enig i at disse V'ene som ser litt "teite" ut. Slike skal jo være litt høyere på høyresiden enn venstre. Om de akkurat skal være grønn og feit vet jeg ikke, men hvertfall nå høyere på høyre siden :)
 

picxx

Well-Known Member
Mye ryddigere og "seriøst" enn det første utkastet du hadde.
Som "standard" på slike tjenester bruker jeg i mest mulig utstrekning "hva", "hvem" og "hvordan". "Hvordan" blir kanskje litt flytende akkurat til en slik tjeneste, men kanskje forklaring på hvordan man skaffer sin egen blogg, og hvor mye arbeid som ligger i å oppgradere den hadde passt inn der?
Prisen vil uansett være av mindre betydning om det er smb markedet du sikter mot.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Jeg ville hatt et gratis alternativ som finansieres ved annonse på siden, som ikke kan fjernes. Du vil automatisk nå ut til 95% flere kunder, som du vil kunne tjene litt penger på, og som potensielt kan oppgradere. Blogg.no tjener nok tusenvis av kr i mnd på de største bloggerne sine.
 

peterandrej

pensjonert moderator
Jeg ville hatt et gratis alternativ som finansieres ved annonse på siden, som ikke kan fjernes. Du vil automatisk nå ut til 95% flere kunder, som du vil kunne tjene litt penger på, og som potensielt kan oppgradere. Blogg.no tjener nok tusenvis av kr i mnd på de største bloggerne sine.

Vel, bootstrap AS - som er firmaet bak blogg.no - gikk med minus 5 millioner i resultat i 2007.

Jeg har jo planer om en demo som man kan oppgradere ja. Som jo selvsagt vil være gratis å starte. Men det blir bare en demo med begrenset varighet.

Dette er ingen konkurrent til blogg.no eller vgblogg.no eller wordpress.com eller typepad eller sånne produkter. Dette er en helt annen greie. Konkurrentene er reklamebyråer og designfirmaer som blir engasjert for å lage blogger til enkeltpersoner eller firmaer. Det er DETTE segmentet jeg vil ha. Dette er et segment jeg har en viss erfaring med å lage og opprette ting til og for også.

Dette blir akkurat det samme som jeg alltid har gjort, bare bedre og mer rendyrket.
 

peterandrej

pensjonert moderator
PS hvordan pleier du å lage sånne skraveringsstreker som repeteres...?

Nei altså. Jeg skulle lage et bakgrunns-layer i PS - og så trykket jeg på et feil knapper, så ble det visst sånn "skravert". Noe som jo egentlig var litt stilig. Men det skulle egentlig ikke være sånn. Det skulle være helt jevne streker - som du kan se i linjen over toppbildegreia.

Men det er ganske lett å lage sånne repeterende bakgrunner. Det finnes en del online generatorer til slikt faktisk. (men jeg kan ikke gi noen eksempler fordi URL'ene er på en annen datamaskin..)
 
Topp