Terje E.

Et godt tips før du kjøper bobil er å leie bobil

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

For mange er den største drømmen å kunne feriere fritt med en bobil. Du har ikke lengre begrensninger som en hytte setter og du kan dra akkurat hvor du og familien ønsker. I Norge eller til utlandet? Alt er mulig. Mange velger derfor å se seg om etter en brukt bobil for en billig billett inn til denne frie måten å feriere på. Dessverre så er det så alt for mange som kun utnytter en sesong ute på veien og finner ut at dette ikke er noe for dem. Derfor er det bedre å leie en bobil først.

Ved å leie en bobil for din første sesong så vil du kunne finne ut om dette er noe for deg, eller om du kanskje ønsker en annen type bobil. Bobiler finnes i mange forskjellige størrelser og typer, så det skal være noe for alle. Har du ikke vært på bobil ferie før, så vil du heller ikke vite hva du skal legge vekt på ved kjøp av den.

Les også: Oversikt over de forskjellige typene bobil

Når du skal leie deg en bobil for sommeren så er det viktig å være tidlig ute med planleggingen. De som leier ut bobil har gjerne leid ut alle bobilene for sesongen når våren er kommet, derfor bør du være tidlig ute, gjerne høsten før eller seinest tidlig på vinteren. Så må du bestemme deg for hva slags type bobil du ønsker å leie, den bør være så lik den type bobil du ønsker å kjøpe. Skal du langt bort fra bylivet og oppsøke villmark så er det anbefalt at du da tar med dusj og toalett som utstyr, hvis du derimot kun skal innom bobilplasser og campingplasser kan det være lurt å droppe slikt utstyr, da det tar mye av plassen i bobilen.

Om sommeren er det heller ikke nødvendig å ha en isolert bobil, da de kommer med og uten isolasjon. Isolasjon vil selvfølgelig holde ute litt varme om sommeren, men de er som regel forbeholdt vinterbruk for å holde kulden ute. Velg med omhu, og prøv deg på leie før du kjøper, så vet du hva du skal gå for om dette var ferietypen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *