Terje E.

Hvor ofte hører man fra fadderbarnet?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Mange som vurderer å bli fadder eller nylig har blitt faddere lurer på hvor ofte man vil høre fra fadderbarnet. Det er ikke så mange som hører direkte i fra fadderbarnet dette er beklagelig men dette er som oftest barn som ikke er spesielt gode i engelsk. Det som er mer vanlig er å få en oppdatering i året sammen med et bilde av fadderbarnet, noen får til og med tegninger som er laget av fadderbarnet. Det er uansett veldig hyggelig når du ser at pengene har kommet frem og ikke minst ser at de hjelper.

Hvorfor man ikke hører mer fra fadderbarnet er fordi dette går igjennom organisasjoner som prøver å bruke mest mulig ressurser på å hjelpe barn fremfor andre oppgaver. Det er nemlig slik at kommunikasjonen mellom deg og fadderbarnet går i gjennom organisasjonen du har fadderbarn igjennom. Derfor er det egentlig bra at du ikke hører fra fadderbarnet flere ganger i året, da vet du nemlig at de bruker tiden sin riktig.

Hvis du er usikker på noe ang. ditt fadderbarn så er det bare å ta telefonen til din organisasjon for å stille spørsmål. De aller fleste vil være behjelpelig med informasjon som du vil, så lenge de har lov til å oppgi den. Hvis du i tillegg ikke har hørt noe på en stund fra hverken organisasjonen du har fadderbarn igjennom så bør du også ta telefonen slik at du vet at alt er på stell.

Les også: Gi et fadderbarn i gave

Husk at det å få oppdateringer ang. fadderbarnet ditt ikke er det viktigste. Det viktigste er å bidra til at unge mennesker med dårlige forutsetning får en god fremtid. Se på det som ditt bidrag til en bedre verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *