Terje E.

Nytte: Hvordan blir man fadder?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Det er flere måter man kan velge å bli fadder på, enten for ett enkelt barn, eller for en hel barneby. Stadig flere velger sistnevnte, da man på den måten bidrar til at flere barn har det bra, og de pengene man gir blir fordelt på en hel liten landsby. På denne måten støtter man administrasjonen, vedlikehold av bygninger, helsetjenester og andre ting som til enhver tid er nødvendig i en barneby.

Barnebyer er ofte organisert slik at flere barn bor sammen i organiserte former, akkurat som en stor familie. De bor selvfølgelig ikke alene og har til enhver tid voksne rundt seg som tar seg av alle praktiske gjøremål, samt holder orden på ungeflokken. Akkurat som foreldre ville ha gjort.

fadder-barn-gaveVelger man å være fadder for en hel barneby får man ikke bare informasjon om ett enkelt barn, men om byen generelt. De fleste organisasjoner lager en solid informasjonsmappe et par ganger i året, og her får man så vite om alt mulig som har skjedd i byen siden man fikk en mappe sist. Det kan være avholdte fødselsdager, presentasjoner av nye barn i byen, kanskje adopsjoner eller om det er andre endringer i byen.

Les også: Hvordan blir man fadder?

Man får også et fint innblikk i hva pengene egentlig går til utover de enkelte barna, og det er ingenting i veien for at man kan være fadder både til selve byen, og ett eller flere av barna som bor der. På den måten kan man virkelig være med å gjøre en forskjell, og flere velger denne løsningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *