Terje E.

Hvordan lage det perfekte hjemmekontoret?

Decrease Font Size Increase Font Size Størrelse på tekst Skriv ut denne siden

Når man skal jobbe hjemmefra så er det viktig med et komfortabelt hjemmekontor. Det er veldig mange små «hacks» du kan gjøre for å få det nesten helt perfekt. Vi har laget en liste over ting du kan gjøre for å lage det perfekte hjemmekontoret.

1. God kontorstol
En god kontorstol kan redde arbeidsdagen din. Veldig mange med hjemmekontor gjør generaltabben ved å kjøpe en billig kontorstol. Hvis du ikke ønsker å bruke veldig mye penger på en kontorstol så kan du kjøpe en brukt. På Finn.no finner du veldig mange fine kontorstoler av god kvalitet til en rimelig penge.

2. Kaffemaskin 
Du har helt sikkert en kaffemaskin på kjøkkenet, men forutsatt at ikke det er «kontoret» ditt så blir det fort en tidstyv. Ta heller å invester i en kaffemaskin som du kan ha på kontoret, da kan du nyte en god kopp kaffe uten at den stjeler tiden din.

3. Tastatur og mus
Akkurat som en riktig kontorstol er viktig, så er det viktig med et godt tastatur og en god mus. Det er ikke så mange som vet det, men folk blir sykmeldte fordi de får problemer etter å ha brukt dårlig utstyr eller brukt det feil.

4. Inneklima
En perfekt temperatur er super viktig for et perfekt kontor. Veldig mange bruker en oljeovn om vinteren og et vindu om sommeren, men det er jo virkelig ikke perfekt. For å få en perfekt temperatur så trenger du en varmepumpe. Med en varmepumpe så kan du holde kontoret varmt om vinteren og kjølig om sommeren. Det finnes veldig mange varmepumper i forskjellige prisklasser, vi anbefaler at du velger en varmepumpe som er best i test. 

5. Prikken over Ien
Et minikjøleskap på kontoret høres kanskje helt unødvendig ut men det er faktisk helt fantastisk. Her kan du ha litt kaldt mineralvann og kanskje noe annet til kvelden? Det er nok ikke nødvendig for et kontor, men hvis du ønsker et perfekt hjemmekontor så trenger du et minikjøleskap.

6. Kom deg ut av kontoret av og til 
Selv om du har et perfekt kontor så er det viktig å sørge for litt andre innspill og sosial omgang. Derfor anbefaler vi at du prøver å møte noen til en lunsj/kaffe minst en gang i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *